Vruće, vruće: Gola guza ove vatrogasice rasplamsava strasti, a voli i grudi da pokaže (FOTO)

Najveći deo vremena koji ne provodi u vatrogasnoj stanici Gun Narten provodi na treningu

Norvežanka Gun Narten (30), sudeći prema brojki od skoro 120.000 pratilaca na Instagramu, najseksepilniji je vatrogasac na svetu. Dokaz je njen profil na toj društvenoj mreži gde svakodnevno objavljuje fotografije sa treninga, iz boravka u prirodi i sa posla.

Upoznajte najseksi ženu vatrogasca na svetu: Ima 50 hiljada pratilaca, a muškarci je se plaše (FOTO) (VIDEO)

Provuče se poneka fotografija u bikiniju, ali Nartenova kaže da njene kolege ne obraćaju pažnju na njen izgled i da je u vatrogasnoj stanici samo "jedan od momaka".

- Mi smo kao jedna velika porodica - kaže Nartenova i dodaje da se opasnosti koje njen posao nosi ne plaši, iako je bilo ozbiljnih situacija.

Iako je postala popularna zahvaljujući društvenim mrežama, Nartenova kaže da joj je cilj da natera ljude da "bace telefone iz ruku" i izađu u prirodu.

Još eksplicitnije fotografije seksi vatrogasice pogledajte na sledećoj strani:

Najveći deo vremena koji ne provodi u vatrogasnoj stanici Nartenova provodi na treningu. Bavi se krosfitom, redovno trči, pliva, ali često i igra fudbal sa kolegama sa posla.

Kao vatrogasac počela je da radi kada je imala svega 20 godina, iako su je mnogi savetovali da odabere neku drugu profesiju.

- Kada nisam na poslu, ja sam kao i sve obične devojke. Volim da se sređujem i šminkam - objašnjava.

(Telegraf.rs)