Iz Rusije sa ljubavlju: Rusa u kamionu kran popeo do prozora svoje bivše dok je saksofonista svirao njihovu omiljenu pesmu (VIDEO)

Odlučio je da ljubav podigne na neverovatne visine

Da biste bili sigurni da će vam bivša devojka oprostiti i da će vam se vratiti ponekad morate da uradite nešto zaista originalno, baš kao što je i ovaj ruski mladić odlučio da svojoj devojci napravi takvo iznenađenje posle kojeg nije mogla da kaže "njet".

Najlepši par sa Balkana: Srbin i Hercegovka dominiraju na Instagramu, on barata luksuznim kolima, ona je model, a tek da im vidite klince (FOTO)

Iako je vreme, bilo kišovito on je ipak iznajmio čitav kran koji je njegov kamion podigao na nivo prozora njegove drage.

Nije prošlo mnogo i ona je naravno izašla na prozor sa sve osmehom koji nije ostavljao dilemu nego da je oduševljena i da tu ljubavi i dalje ima. Dok se sve to dešavalo, ispod njih se nalazio saksofonista koji je svirao njihovu omiljenu pemu.

Kamion je ukrašen balonima u obliku srca lebdeo u vazduhu, a ona je na kraju dobila i cveće. Kako je ova ludački romantična scena izgledala možete pogledati u videu:

Šta ste vi ludo uradili zbog ljubavi, ostavite nam u komentaru.

(Telegraf.rs)