Melanija je u Kini nosila Gučijevu haljinu od 14.000 dolara: Njena kompletna odeća za azijsku turneju košta kao stan u Beogradu (FOTO)

Posebno je blistala tokom boravka u Kini, gde je nosila odeću eminentnih modnih dizajnera

Melanija Tramp je još jednom pokazala da je prava modna ikona. Tokom turneje svog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa po Aziji, ona je prošetala neke od izuzetnih odevenih kombinacija, a prema pisanju The Sun-a njena garderoba za ovo putovanje je koštala neverovatnih 42.000 dolara.

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena cvećem, a taj kaput je "težak" koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

Posebno je blistala tokom boravka u Kini, gde je nosila odeću eminentnih modnih dizajnera.

Veliku pažnju je u četvrtak na gala večeri privukla njena haljina sa krznenim rukavima, koja je rađena po uzoru na tradicionalnu kinesku odeću za žena.

Crna haljina je bila ukrašena raznobojnim cvetnim detaljima, tako da je lepa Melanija zasenila sve prisutne na svečanosti.

Njena cena je iznosi 13.730 dolara, a Melanija je u njoj izgledala i više nego zanosno.

Pretpostavlja se da je prvoj dami kao inspiracija poslužila glumica Margot Robi koja je istu "Guči" haljinu nosila tokom svoje premijere u junu prošle godine.

Nešto ranije tokom jučerašnjeg dana, Melanija se pojavila u haljini "Dolče i Gabana" koja je izgledala podjednako raskošno.

Njena cena je bila nešto niža i iznosila je skoro 4.000 dolara, prenosi Dejli Mejl.

U ovakvom izdanju se družila sa učenicima jedne osnovne škole u Pikingu. Bila je dobro raspoložena, pa je čak uzela četkicu i počela je da boji crteže sa decom.

Osvrnućemo se na neke od njenih najboljih izdanja tokom posete azijskim zemljama.

Prilikom dolaska u Južnu Koreju, Melanija je nosila nešto svedenije kombinacije u kojima je takođe plenila elegancijom.

Prilikom upoznavanja japanskog cara Melanija je plenila u jednostavnoj plavoj haljini.

Tokom boravka u Japanu, Melanija nijednog trenutka nije propustila priliku da pokaže svoj jedinstveni stil.

(Telegraf.rs)