Putnik sa pogrešnom kartom napravio haos 10.000 metara iznad zemlje: Avion je leteo 4 sata, ali niko nije stigao na željeno odredište

Navodi se da je avion poleteo sa Međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu juče oko podneva po lokalnom vremenu, ali nije stigao do tokijskog Međunarodnog aerodroma "Narita"

Avion japanske kompanije "Ol Nipon ervejz" (ANA) koji je krenuo iz Los Anđelesa za Tokio vratio se natrag u SAD zbog putnika sa kartom pogrešne kompanije u letelici, prenosi AP.

Poleteo najveći amfibijski avion na svetu: Može da ponese 53 tona tereta, raspon krila mu je 39 metara!

Navodi se da je avion poleteo sa Međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu juče oko podneva po lokalnom vremenu, ali nije stigao do tokijskog Međunarodnog aerodroma "Narita".

AP navodi da je manekenka Krisi Tajgen, koja je bila u tom avionu, na Tviteru objavila da se letelica okrenula i vratila natrag posle četiri sata leta koji obično traje 11 časova.

Ona je tvitovala da je putnicima rečeno da je neko ušao u avion ANA sa kartom "Junajted erlajnza", kao i da je policija obavila razgovore sa putnicima koji su sedeli blizu te osobe.

Policija na losanđeleskom aerodromu u međuvremenu je lokalnim medijima saopštila da je "zbrka" rešena i da je let biti ponovo planiran za danas.

(Telegraf.rs / Tanjug)