Ovo niko nije očekivao: Otac bebe rođene u Crvenom moru je Srbin (FOTO)

Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea rizorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Šarm el Šeika sa suprugom i lekarom čija su specijalnost porođaji u vodi

Otac bebe koju je majka pre nekoliko dana rodila u Crvenom moru u Egiptu je Srbin. Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea rizorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Šarm el Šeika sa suprugom i lekarom čija su specijalnost porođaji u vodi.

Neverovatne fotografije trenutka u kojem otac iznosi novorođenče iz vode, dok lekar nosi posudu sa posteljicom, sa kojom je beba i dalje povezana pupčanom vrpcom, zabeležila je Hadija Hosni El Said, sa terase svog apartmana u istom rizortu.

>>>Ruskinja se porodila u moru, pa išetala na plažu kao da ništa nije bilo (FOTO)

Kako prenosi Srpski Telegraf, otac bebe je poreklom iz Srbije, a žena koja je zabeležila događaj rekla je da je takav porođaj sigurno bio isplaniran, čim su i lekar i posuda za posteljicu bili spremni.

Nekoliko trenutaka kasnije, iz mora je izašla i mama novorođene bebe i pridružila se ostatku porodice na plaži, gde je bilo još jedno nešto starije dete.

(Telegraf.rs)