Stanovi na ovom ostrvu koštaju preko 20 miliona evra, a ne može da mu se priđe ni avionom. Fišer je dom američke elite (VIDEO)

Ostrvo je kupio još 1919. Karl Fišer koji je osnovao Majami Bič

Zaboravite na Beverli Hils. Najskuplji američki poštanski broj je ostrvo Fišer, koje se nalazi južno od Majamija na Floridi.

Svi su zanemeli kad je seksi bucka prošla pored fudbalera Vest Hema, a tek kad je počela da spušta gaćice na plaži (VIDEO) (FOTO)

Ovo ostrvo je toliko ekskluzivno, da mu se jedino može prići trajektom ili privatnim brodom.

Privatno ostrvo je dom je američke elite. Opra Vinfri i Mel Bruks samo su neki od poznatih ličnosti koji tu imaju kuće, a smešteni su između brojnih hotela, vila i luksuznih zgrada s apartmanima.

Ostrvo je kupio još 1919. Karl Fišer koji je osnovao Majami Bič, poznati graditelj koji je ostrvo kupio od milionera Dana. A. Dorseja i nazvao ga po sebi. Na kraju je Fišer zamenio ostrvo za jahtu Villiama K. Vanderbilta II.

Središnje mesto na ostrvu zauzima Fišer ostrvo klub, ekskluzivni hotel koji je restaurirao Vanderbiltovu rezidenciju.

Ukoliko i vi želite biti deo ovog ekskluzivnog društva, pripremite novčanike. Naime, lokalna agencija za nekretnine otkrila je kako je dobra vest da još postoji nekoliko praznih stanova koji se mogu kupiti, a loša da koštaju oko 20 miliona evra.

Ali zato stanovnici mogu uživati u privatnoj marini i golf igralištu koje se nalazi u samom središtu ovog ekskluzivnog resorta.

(Telegraf.rs)