Prvi put vozim ferari: Uzela je zver od automobila i posle samo nekoliko metara ga potpuno uništila (VIDEO)

Pretpostavlja se da je žena isključila ESP

Samo nekoliko minuta nakon što je unajmila, za mnoge nedostižnog ferrarija 458 italia, Kineskinja je potpuno uništila moćnu mašinu. Video-snimak koji je slomio srca onih koji obožavaju kola, ali i onima koji su prema njima ravnodušni, nastao je u Venlingu.

Snimak počinje njenim oduševljenjem: "Prvi put vozim ferari. Ovo je stvarno poseban osećaj", ali sreća je kratko trajala.

Samo nekoliko minuta kasnije, nesrećna Kineskinja izgubila je kontrolu nad kolima o kojima mnogi muškarci, a i žene maštaju, i prvo udarila u zaštitnu ogradu.

Stavio je sliku u oglasima kako ga devojka oralno zadovoljava u "ferariju" da bi digao cenu automobila (FOTO)

Kad je probila zaštitu, udarila je u bmw x3 i uništila još jedan automobil iz snova. Nakon toga je bmw naleteo na crni nisan.

Pretpostavlja se da je žena isključila ESP (Elektronsku kontrolu stabilnosti vozila), piše Sohu News, a i mokri kolovoz nije najpametnija opcija kad se prvi put vozi tako moćan auto.

Vožnja iz snova pretvorila se u pakao, a nesrećna žena nije dobila priliku da oseti uzbuđenje koje izaziva vožnja nestvarne mašine kao što je ferari 458 italia.

VIDEO: Razjareni bik jurcao kolovozom, preticao kola i autobuse

(Telegraf.rs)