Preselila se u džunglu, prestala da se šminka i šiša, a dane provodi gola: Ovako izgleda život "banana devojke" (FOTO)

Živi u kolibi sa dečkom i uzgajaju voće

Popularna blogerka i jutjuberka iz Australije preselila se sa dečkom u džunglu, a tamo je prestala da se brije i šiša kosu, ne koristi šampone i šminku. Hrani se samo organskim voćem i povrćem, a životom u džungli uspela je da uštedi 4.000 dolara. Kaže da se oseća slobodnije nego ikada u životu.

Frili (37) iz Australije promenila je život iz korena kada se sa dečkom preselila u šumu. Kaže da joj se život znatno poboljšao otkako je promenila mesto stanovanja.

Siromašni vozač udario u skopoceni auto: Njegova reakcija nakon sudara rastužila svet (FOTO)

"Banana devojka", kako je sebe prozvala, trenutno živi u kolibi sa dečkom i uzgajaju voće. Sami prave prostirke na kojima leže, a sa svojim prijateljima ona deli snimke o zdravom načinu života, a u jednom je pokazala i kako izgleda jedan njen dan.

Kada se ujutru probudi, Frili odlazi u vožnju biciklom, onda se tušira ispod improvizovanog tuša. Uzima vodu sa potoka, a za ručak su joj na meniju banane i papaja. Dnevno pije litar, do dva soka od pomorandže koji cedi svako jutro, a kako naglašava, to joj poboljšava cirkulaciju i jača imunitet.

Za ručak ima "čokoladni milkšejk", a u njega stavlja urme, vodu, organski kakao prašak i malo pitome nane.

- Veći deo dana provodim gola, slobodna od odeće koja me ograničava. Hranim se uglavnom organskim voćem i povrćem koje pokupim sa svoje njive. Tuširam se monsunskim kišama i pijem iz netaknutih potoka. Odrekla sam se nezdravog načina života i pronašla mir. Osećam se savršeno - napisala je ona.

Ona je svesna da njen način života mnogi smatraju čudnim, ali to joj ne smeta. Radni dan od 9 do 17 časova ju je iscrpljivao i sve one propratne stvari koje su pratile njen svakodnevni gradski život.

- Buđenje uz alarm, spremanje više od sat vremena za posao, šminkanje da bih se uklopila, hodanje u štiklama i lažno smeškanje ljudima. Bilo mi je dosta da se neko zbog mog rada bogati. Ono što je najgore, bilo mi je dosadno. Želela sam da osetim nešto vredno u životu. Jednog dana sam odlučila da ne želim više da budem rob - dodala je ona.

Blogerka iz Australije postala je poznata pre dve godine zbog neobičnog režima ishrane. Naime, dnevno je jela i po 51 bananu, a ta dijeta, nazvana "Raw Till 4" je odmah postala senzacija na društvenim mrežama. Zagovarala je korišćenje isključivo sirovih namirnica do 16 sati popodne, nakon čega bi usledio veganski obrok pun ugljenih hidrata za večeru.

Uz pomoć ovakvog načina života, Frili je izgubila 18 kilograma. Uprkos tome što nutricionisti smatraju da ovo nije dobar način ishrane, on je ipak doživeo veliki uspeh.

VIDEO: Ona je seksi i bez luka i strele

(Telegraf.rs)