Besna žena skočila na haubu kola u pokretu: Unutra je bio njen suprug sa ljubavnicom i nije hteo da se zaustavi

Vozač nije zaustavio automobil već je nastavio da vozi kroz prometne ulice dok su začuđeni prolaznici gledali šta se dešava

Besna žena koja je navodno uhvatila muža u prevari, snimljena je kako se sa njim i njegovom ljubavnicom obračunava usred dana u istočnoj Kini.

Na šokantnom snimku koji je snimio slučajni prolaznik vidi se žena koja sedi na haubi automobila "audi" u pokretu, dok su unutra njen suprug i njegova ljubavnica.

Međutim, vozač nije zaustavio automobil već je nastavio da vozi kroz prometne ulice dok su začuđeni prolaznici gledali šta se dešava.

Pitali su ga kako se u originalu zove grupa "Tamnoljubičasta", a njegov odgovor nasmejao je sve ljubitelje Slagalice (VIDEO)

Prevarena žena, vozeći se na haubi, sve vreme viče na svog supruga i udara štapom u šoferšajbnu, piše Dejli mejl.

- Otvori vrata, pusti ljubavnicu - čuje se žena kako viče na snimku.

Međutim, njen suprug je ovo ignorisao i nastavio da vozi, dok je njegova supruga nastavila da urla i da govori ljubavnici da "izađe napolje".

Najzad je automobil zaustavljen i iz njega je izašao neverni suprug. Par je nastavio da se svađa nasred ulice, dok ga je besna supruga sve vreme udarala i šutirala.

- Rekao si da ćemo zajedno kupiti kuću, juče smo ih gledali. Danas imaš ljubavnicu - rekla mu je razočarana žena.

Nakon toga su se svađi pridružili i slučajni prolaznici, koji su otvorili vrata automobila i rekli ženi da bi "trebalo da se stidi".

Nastavili su da je vređaju sve dok nije došla policija, koja je bračni par i ljubavnicu odvela u stanicu.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte ovde.

VIDEO: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali

(Telegraf.rs)