Kraljica Elizabeta traži radnike preko oglasa: Za perača sudova nudi platu 22.000 evra

Bivši šef kuhinje Daren Makgrejdi, rekao je ranije da je britanska palata "sjajno mesto za rad"

Omiljena grickalica kraljice Elizabete II je čokoladna biskvit torta, a njenom veličanstvu sada izgleda treba dodatni par ruku kako bi napravili ovaj slatkiš.

Bakingemska palata objavila je oglas za perača sudova u palati na sajtu "Rojal haushold" u kome piše da je novi član osoblja potreban kako bi se obezbedila "izvanredna usluga".

Posao perača sudova, čija godišnja zarada iznosi oko 22.000 evra, donosi obezbeđene obroke i 33 dana godišnjeg odmora, piše Dejli mejl.

Hariju i Megan dojadili mediji, pa se povukli, a prijateljima pripretili: Otkrili su samo jedan detalj koji se tiče trudnoće i potomstva

U oglasu se navodi da iskustvo nije neophodno, ali da je kandidatu obezbeđena obuka.

- Pridružite se predanom kuhinjskom timu koji radi zajedno na pripremi i serviranju hrane prema najvišim standardima. Održavanjem kuhinje i higijene omogućićete našim kuvarima i asistentima sve kako bi služili obroke tokom dana. Povremeno ćete biti angažovani kao ispomoć na pripremi hrane - piše u oglasu.

Bivši šef kuhinje Daren Makgrejdi, rekao je ranije da je britanska palata "sjajno mesto za rad".

- Kuvanje u Bakingemskoj palati je neverovatno. Imao sam sve što sam očekivao. Imaju hranu najboljeg kvaliteta, najbolje sastojke, neverovatan proizvod - naveo je šef.

On je otkrio kako kraljica ne uživa puno u hrani i da više voli da priređuje večere nego da jede na njima.

- Ona jede da bi živela, dok princ Filip živi da bi jeo. On obožava hranu, zanima ga njeno poreklo i kako se sprema. Kraljicu to puno ne zanima - istakao je on.

VIDEO Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl izgovorili su danas sudbonosno "da":

(Telegraf.rs)