Jahte, avioni, besni automobili: Bogata deca sa Instagrama provela još jedno leto u luksuzu, trošeći novac svojih roditelja (FOTO)

Još jednom pokazali čime raspolažu

Dok je vama letovanje možda propalo ili niste imali dovoljno novca da posetite omiljenu destinaciju, bogata deca sa Instagrama hvale se kako su im ovi meseci prošli u zabavi i provodu na egzotičnim lokacijama, trošeći novac svojih roditelja.

Najbesmisleniji izazov zaludeo bogate klince Rusije, a sad ih svi kopiraju: Padaju na sve strane samo da bi pokazali koliko para imaju (FOTO)

Oni su na omiljenoj društvenoj mreži nastavili da objavljuju fotografije sa putovanja o kojima većina ljudi može samo da sanja.

Tako su putovali privatnim avionima, krstarili fensi jahtama, uživali u vožnji luksuznim automobilima.

Bogati klinci sa Instagrama pohvalili su se letovanjima na egzotičnim destinacijama, ali i druženju sa egzotičnim životinjama.

Ni ovu sezonu nisu preskočili a da nisu potrošili "teško" zarađeni novac svojih roditelja, pili su samo skupa pića i nosili najskuplje krpice.

Priliku su iskoristili pa su tako i pratili finale Svetskog prvenstva u fudbalu, ali za razliku od većine običnih smrtnika, to su radili na luksuznoj jahti.

Njima su se pridružili i bogati klinci sa Balkana.

Sudeći prema profilu "Rich Kids of Balkan", mnogi od njih su rođeni u inostranstvu, pa su leto iskoristili da posete rodne zemlje svojih roditelja poput Srbije, Hrvatske ili BiH i pohvale se luksuzom...

Ni oni ne zaostaju za bogatim klincima iz drugih krajeva sveta, pa su se hvalili besnim limuzinama i skupim krpicama.

VIDEO: Rojs King je balkanski kralj Roma

(Telegraf.rs)