Kum nije znao šta da kaže u govoru na venčanju, a onda se setio da pozove u pomoć Pornhub (VIDEO)

Tom, naime danima nije mogao da smisli šta zvanicama da ispriča o Deniju, pa se dosetio da kontaktira zaposlene sa ovog sajta, i sazna šta je sve Deni na njihovom sajtu posećivao

Kada dođe vreme da pripremite venčanje, suočavate se sa brojnim izazovima. Tu je izbor prostora, spisak gostiju, hrane i pića, venčanice i odela, ali i onog najvažnijeg, a to je ko će vam biti kumovi.

To su uglavnom bliski prijatelji koje znate godinama, ali nakon ove priče ćete dobro razmisliti pre nego što nekoga pitate da bude uz vas tog najradosnijeg dana.

Kuma iz Užica mi se udala u nedelju: Dala sam 200 evra i kutijicu s biserima, kad ih je videla njena majka, zamalo me izbacila!

Pogotovo ako vam prijatelj ima “čudniji” smisao za humor i zvanicama ispriča koje ste sve sajtove posećivali.

Od kuma se, naime, očekuje da tokom slavlja pohvalno govori o mladencima, i svog prijatelja ili prijateljicu predstavi u najboljem svetlu. Međutim, jednom Deniju se baš nije posrećilo, jer je njegov prijatelj Tom odlučio da svima ispriča koje sajtove Deni najviše posećuje.

Među njima je bio i jedan sajt koji ima isključivo porno sadržaj, ali je veoma popularan među muškom populacijom.

Tom, naime danima nije mogao da smisli šta zvanicama da ispriča o Deniju, pa se dosetio da kontaktira zaposlene sa ovog sajta (Pornhub), i sazna šta je sve Deni na njihovom sajtu posećivao, piše indy100.com.

- Nazvao sam ih i rekao sam ja sam kum na venčanju, a oni su mi svašta otkrili o njegovim interesovanjima - našalio se Tomi i zvanicama pustio video koji su napravili zaposleni sajta.

Pokazalo se da je Deni baš veliki ljubitelj ovog sajta i da ga posećuje u svakoj zemlji u kojoj se nađe.

Sve detalje koje je Tom otkrio o navikama svog prijatelja na svadbi mogle su da krenu po zlu, ali na sreću, prijatelji, porodica, ali i buduća supruga imali su razumevanja za Denijeve “posete”.

VIDEO: Seksi turska mlada pleše sa mačem

(Telegraf.rs)