Ivana je imala preko 20 plastičnih operacija, jer želi da izgleda kao seks-lutka: Na izgled je do sada potrošila skoro 120.000 evra (FOTO)

Sve je počelo, kako kaže, kada je za sebe pomislila da je ružna

Ivana je poznata šminkerka iz Berlina. Često se pojavljuje u medijama i veoma je aktivna na društvenim mrežama, a do sata je imala preko 20 plastičnih operacija.

Tri puta je povećavala grudi, pet puta sređivala nos, digla je obrve i smanjila usne školjke. Za britanski Miror je rekla da je potrošila oko 119.000 evra, ali ne planira da se na ovome zaustavi.

Sve je počelo, kako kaže, kada je za sebe pomislila da je ružna. Kaže da su je muškarci ignorisali i govorili joj da je slatka, ali ne i da je lepa.

Zbog toga je rešila da promeni svoj izgled i da postane živa seks-lutka. Sada kaže da je zadovoljna i da se ponosi svojim izgledom.

Na Instagramu je prava zvezda, a kaže da planira još najmanje četiri operacije, prenosi Radio Sarajevo.

- Uopšte me ne interesuje da izgledam normalno. Interesuje me izgled lutke i želim da ga postignem po svaku cenu - kaže ona.

- Kažu da izgledam poput seks-lutke. Na to im odgovorim kako želim da izgledam tako. Meni je to kompliment - rekla je Ivana.

Ivana se inače, posle svih tih operacija i preusmerila na drugo zanimanje, a sada radi kao transeksualna domina.

VIDEO: Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra:

(Telegraf.rs)