"Moja ogromna zadnjica je čista genetika": Ruska Kim Kardašijan se kune da nije imala nijednu operaciju, kaže da nije radila čak ni usne (FOTO)

Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine, je očigledna

Ruskinja koja silno želi da liči na Kim Kardašijan negira da je imala bilo kakve operacije kojima je "unapređivala" svoje telo uprkos dramatičnoj promeni u izgledu. Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine je očigledna, piše Mirror.

Devojka je postala viralna u svojoj zemlji zahvaljujući Instagram profilu gde sebe predstavlja kao "rusku mačku" i fitnes specijalistu koja "kreira predivne figure".

Ekaterina Galičenko, Foto: Instagram/fab_girl__

Ali, Ekaterina se suočila sa talasom negativnih komentara, među kojima su i oni kojima se izražava šokiranost njenim oblikom tela, kao i savetima drugim mladim ženama kako da postanu klonovi Kardašijanove.

Ekaterina se suočila sa negativnim komentarima za koje ne mari, Foto: Instagram/fab_girl__

Mediji su "iskopali" i njene fotografije iz 2016. godine, pa se navodi da je tada ova devojka bila "lepa i atraktivna". Ali da sada više podseća na zle likove iz bajki. Kritikovana je i jer ima implante "po celom telu".

Rezultata sata i sata znojenja u teretani, Foto: Instagram/fab_girl__

Ekaterina, koja ima 40.000 pratilaca na Instagramu, kaže da svu "frku" koja se zbog nje diže u medijima prihvata sa "dozom humora", ali da planira da tuži medije koji insistiraju na tome da je operisana.

Evo kako je Ekaterina izgledala na početku svoje transformacije, Foto: Instagram/fab_girl__

- Nisam imala nijednu operaciju. Moj izgled je rezultat treninga - uverava ona sve. - Kad su u pitanju moje grudi, imam dobru genetiku. Naravno, malo i doterujem svoje fotografije, kao i sve devojke popularne na Instagramu, ali ne povećavam ništa - tvrdi ona.

Ovako je izgledala pre nego što je krenula u teretanu, Foto: Instagram/fab_girl__

Ona je priznala da joj je Kim Kardašijan uzor.

(Telegraf.rs)