Osvojio je 82 miliona evra, i odmah roditeljima objasnio šta moraju da urade (VIDEO)

Traži i devojku s kojom bi putovao po svetu

Dobitnik na lutriji EuroMillions, koji je osvojio 71 milion funti (82,4 miliona evra), saopštio je da sada traži partnerku.

Ade Gudčajld (58) je nakon srećnog dobitka napustio posao u fabrici, a planira da sa novcem prvo putuje svetom, međutim, za tu avanturu traži partnerku.

On kaže da je svestan da će ga spopasti sponzoruše, jer je njegov novčanik "postao atraktivan u toku noći".

- Niko sa kim nisam mogao da budem ni pre dobitka ne dolazi u obzir, jer nisam ja postao atraktivan preko noći, samo moj novčanik - rekao je.

On je sada postao 15. najveći dobitnik na lutriji u istoriji. Dodao je i da nije glup, ali i da će ga novac promeniti.

- Nisam jedan od onih dobitnika koji kažu da ih novac neće promeniti. Naravno da hoće, i jedva čekam! Nema više rada po smenama za mene. Želim da putujem, nađem sebi lep dom, idem na sportske događaje, i probam nove stvari.

Gudčajd priča kako je prvo pogrešno video da je osvojio 71.000 funti (82.000 evra), a onda je shvatio da su u pitanju milioni. Odmah je javio roditeljima, koji su bili u šoku. On je jedinac, a roditelji su čitav život radili za njega - i sada planira da im se oduži. Poručio im je da svu ušteđevinu potroše.

- Tata je mukotrpno radio, često prekovremeno, kako bih ja imao nešto u budućnosti. Sada ne moraju više nikada da rade - rekao je.

(Telegraf.rs/Thesun.co.uk)