Jedan od najčistijih snimaka neidentifikovanog objekta iznad Los Anđelesa: Odgovora šta je to viđeno na nebu i dalje nema (VIDEO)

Uporna svetlost nad centrom El Eja zbunila je i prilično uplašila javnost

Svašta je prolazilo kroz glavu stanovnicima Los Anđelesa kada su ugledali dugačak, tanak, žuti trag na nebu. Da li je reč o kiši meteora ili možda prisustvuju, daleko bilo, invaziji vanzemaljaca, piše Russia today.

Uporna svetlost nad centrom El Eja zbunila je i prilično uplašila javnost, jer su neki mislili da imaju priviđenja gostiju sa druge planete. Onlajn objave su išle toliko daleko da je morala da se umeša policija drugog najvećeg grada u SAD.

Oni su podsetili sugrađane da ipak žive u samom srcu filmske industrije.

- Meteor nije pao u centar Los Anđelesa i ne, nije u pitanju invazija vanzemaljaca... samo snimanje filma. Ipak je ovo Tinseltaun (Holivud) - naveli su iz policije.

Zapravo je bila reč o prvom skoku kaskadera u odelu sa krilima. Povod je bilo snimanje Super Meseca nad gradom. Tročlani tim iskočio je iz helikoptera sa oko 1.200 metara visine u odelu opremljenom LED sijalicama i svetlećom pirotehnikom. Bezbedno su se spustili na ulice kada su im se otvorili padobrani.

Evo i krivaca:

VIDEO: Kiša meteora kakvu samo poželeti možete

(Telegraf.rs)