Zbog moždanog udara je izgubila pamćenje, zaboravila je sve, pa i svog dečka: A onda se dogodilo nešto što je malo ko očekivao

Njeni roditelji, Geri i Lisa, briznuli su u plač kada ih ona nije prepoznala. Sličnu reakciju imao je i Ričard

Ne dogodi se svima da se zaljube ili da zavole nekog svim srcem, ali Džesika Šarman je imala toliko sreće da joj se to desilo dva puta. Oba puta se zaljubila u istog momka. Upoznala ga je, pa je izgubila sećanje i onda se ponovo zaljubila u njega.

Ona ima 19 godina i zbog blažeg moždanog udara izgubila je pamćenje, pa je samim time zaboravila i dečka sa kojim je u vezi bila sedam meseci. Zaboravila je sve drage ljude, a svoje iskustvo je podelila sa javnošću, pa je rekla kako se oseća grozno jer ne može da prepozna ljude oko sebe i jer se ne može da se seti kako se zove.

Njeni roditelji, Geri i Lisa, briznuli su u plač kada ih ona nije prepoznala. Sličnu reakciju imao je i Ričard, njen dečko kog su pozvali i Džesikini roditelji.

Kada su ih ostavili nasamo, Džesika je bila uplašena. Zaljubljeni Rič je bio uporan pa je narednih sedmica činio sve da obnovi njihovu vezu i ljubav.

Isprva se to Džesiki nije dopalo i želela je da raskine vezu. Ričard ju je vodio na romantične izlaske i bio nežan i strpljiv.

Nije prošlo mnogo, Džesika se ponovo zaljubila u Riča iako se nije sećala njihove veze od sedam meseci.

- Ne sećam se kada sam se prvi put u njega zaljubila, ali definitivno se sećem drugo - rekla je ona.

VIDEO: Šeron stoun je imala moždani udar od koga se jedva oporavila

(Telegraf.rs/mamamia.com)