Hari i Megan otvorili nalog na Instagramu i oborili sve rekorde: Fanovi su oduševljeni, a evo kako izgleda njihova prva objava

Kraljevski par će uskoro dobiti prvo dete, a očekuje ih i selidba u novi dom

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, oduševili su svoje fanove kada su u nedavno otvorili zajednički nalog na Instagramu (Saseks Rojal), prenosi Dejli Mejl.

Hari i Megan će sada svoje pratioce svakodnevno obaveštavati o svojim aktivnostima. Oni su do skoro delili nalog sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža.

To je još jedan znak da braća Vilijam i Hari nameravaju da krenu različitim putevima.

Prva poruka koju je kraljevski par objavio sa naloga jeste njihov monogram "HM" koji sadrži početna slova njihovih imena.

Potom je usledila galerija fotografija od devet omiljenih slika, uključujući i sliku sa Fidžija tokom kraljevske turneje prošle godine.

Na fotografijama se mogu videti Megan i Hari na zajedničkim putovanjima širom sveta, a tu su i izleti u Velikoj Britaniji.

Uz ove slike, par je poslao poruku svojim fanovima, u kojoj su im se zahvalili na podršci.

Princ Hari i Megan Markl će uskoro po prvi put postati roditelji Foto: Tanjug/AP

Više od 150.000 ljudi je zapratilo nalog u prvim 30 minuta,  za samo nekoliko dana par ima čak 2,9 miliona pratilaca. Među njima su i brojne poznate ličnosti kao što su Gvinet Paltrou, Dejvid Bekam i Blejk Lajvli.

Meganina drugarica glumica Prijanka Čopra je takođe zapratila nalog, a isto je uradila i njena bliska prijateljica, stilistkinja Džesika, koja je prvu objavu i promekomentarisala.

Poruka koju su Hari i Megan ostavili glasi: "Dobrodošli na naš zvanični Instagram nalog; radujemo se što ćemo sa vama podeliti posao koji nas pokreće, ciljeve koje podržavamo, važne najave i priliku da skrenemo pažnju na krapne probleme. Zahvaljujemo na vašoj podršci i pozdravljamo vas, Megan i Hari".

Par uživa veliku popularnost u javnosti Foto: Tanjug/AP

U isto vreme je Instagram nalog Kensington palate ažuriran, pa su sa njega uklonjena imena Harija i Megan.

Čak je i profilna fotografija promenjena, pa je stavljena slika vojvode i vojvotkinje od Kembridža sa njihovom decom.

Ipak čini se da će dva kraljevska para i dalje koristiti zajednički nalog na Tviteru, mada pojedini svetski mediji već sada prenose da postoji šansa da Hari i Megan dobiju i zaseban Tviter nalog.

Više fotografija pogledajte OVDE.

VIDEO - Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(Telegraf.rs)