Majka troje dece imala seks sa dečakom (15): Sudija je nazvao predatorom, ona se gušila u suzama, pa dobila kaznu

Lori je prošlog meseca priznala krivicu po četiri tačke optužnice za nezakonito seksualno ponašanje prema maloletnoj osobi

Majka troje dece iz Ohaja, optužena je da je imala seksualne odnose sa dečakom (15) i to više puta, uključujući i jednom u motelu, osuđena je u ponedeljak na četiri godine uslovne kazne i šest meseci kućnog pritvora, prenosi Dejli Mejl.

Lori Sags (43), koja je udata, čak ima i sina tinejdžera, rasplakala se na sudu i izvinila se svojoj porodici i porodici svoje žrtve.

Sudija Tomas Beridon ju je nazvao predatorom i naredio je da bude upisana u registar seksualnih prestupnika u narednih 25 godina.

Ona je priznala da je četiri puta imala seks sa dečakom (15), u periodu od avgusta do oktobra 2018. godine. Jedan od tih susreta je bio i u motelu, piše u sudskim dokumentima.

Lori je prošlog meseca priznala krivicu po četiri tačke optužnice za nezakonito seksualno ponašanje prema maloletnoj osobi.

Trenutno je na lečenju seksualnih prestupnika, a taj program traje dve godine.

Ona se na sudu gušila u suzama dok se svima izvinjavala.

- Izvinjavam se svima koje sam povredila. Drugoj porodici. Vašem sinu. Svima koji su pogođeni. Žao mi je. Izvinjavam se mom mužu, svojoj deci. I svima koji su stajali uz mene - rekla je ona.

Majka žrtve je na sudu izjavila da njen sin ovo neće moći tek tako da zaboravi.

- Ovo je nešto sa čime će moj sin morati da se nosi do kraja života. Trebaće mu savetovanje - rekla je ona.

Lori je dodala da je u periodu kada je imala seks sa dečakom (15) imala mnogo emicionalnih problema i da je imala malo samopoštovanja.

Više fotografija i snimak, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)