Maturanti u Bijelom Polju slavili kraj školovanja sa crnogorskim, srpskim i zastavama BiH: Usledili su užasni komentari (VIDEO)

- Što je pocrnio ovaj orao na crnogorskoj zastavi...

Na Facebook stranici Podgoričkog vremeplova objavljen je snimak iz Bijelog Polja na kojima se jasno vidi da su maturanti nosili zastave Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegove, dok su proslavljali završetak školske godine. 

Noseći crnogorske, srpske, bosanske, bošnjačke i jugoslovenske zastave, uz sirene automobila proslavili su na gradskom trgu završetak srednjoškolskog obrazovanja. Šaljući poruke jedinstva za kratko vreme su zapalili društvene mreže, a reakcije su bile različite.

Nakon što je snimak objavljen usledio je niz komenatara upravo o zastavama koje su se vijorile tom prilikom.

Ovo su samo neki od njih:

- Državna zastava Bosne i Hercegovine, zasto? Potpuno nepotrebno. Bošnjačka zastava sa tri polumeseca i tri ljiljana da, ova nema potrebe. Ne smeta doduše, ali nema potrebe.

- A zastava Srbije ti ne smeta?

- Ali ako su Bošnjaci, a jesu, nosili zastavu BiH, trebalo je da nose i nacionalnu bošnjačku, kao i drugi.

- Ničija zastava meni ne smeta…

- Što je pocrnio ovaj orao na crnogorskoj zastavi…

- Ovo su deca koja su završila srednju skolu na albanskom jeziku, nisam upućen, ali sigurno slave i deca koja su završila skolu na crnogorskom jeziku. Oni to slave kao da je svadba u pitanju, iskreno, meni se to ne sviđa. Treba malo veći stepen kulture, imaju kapacitet, ali oni koji ih predvode, usmeravaju ih u tom smeru.

VIDEO: Maturantkinje poslale Bobanu ponudu koju neće moći da odbije

(Telegraf.rs/CDM)