Jutjuberka celog života bila sa muškarcima, a onda je upoznala seksi milijarderku i - venčale su se!

Na venčanju je bilo oko 200 zvanica, a devojke su stigle helikopterom

Foto: Instagram/gigigorgeous

Poznata jutjuberka, Kanađanka Điđi Džordžus (27) i milijarderska naslednica Nets Geti (26) krunisale su svoju vezu bajkovitim venčanjem u Kaliforniji.

Điđi je blistala u raskošnoj venčanici, a njena supruga odlučila se za odelo iz sopstvene kolekcije. Venčanje je bilo raskošno, sa oko 200 zvanica, a mladenci su sleteli helikopterom.

Điđi Džordžus, čije je pravo ime Žizel Loren Lazarato, svoje snimke je počela da objavljuje još 2008. godine, a najviše pažnje privukla je 2013., kada se deklarisala kao transrodna osoba.

Do 2016. godine izjašnjavala se kao biseksualka, da bi se iste te godine deklarisala kao lezbijka.

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je devojka. Ne sramim se toga i vrlo sam srećna. Nikada dotad nisam osetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Điđi u jednoj od svojih onlajn objava, ne skrivajući kako joj je Nets pomogla da se seksualno opredeli.

Pre tri godine upoznala je svoju sadašnju suprugu, milijarderku čije je pravo ime Nataliju Vilijams, s kojom se verila u martu 2018. godine, takođe pred kamerama.

Natalija je svojoj izabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gde je dotična pred prijateljima i porodicom zaprosila zvezdu Jutjuba.

Kada je Điđi rekla "da", buknuo je spektakularni vatromet, a ceo romantični događaj bio je dokumentovan na društvenim mrežama.

VIDEO: Kejtlin Džener ima devojku i ona je 47 godina mlađa od nje

(Telegraf.rs/24 sata.hr)