Bajkeri razbesneli policiju jer su provozali svoje zgodne cure, maltene gole: Ali su imale maske

Ispod kaciga imale smo maske, tako da se nismo bojale da ćemo da budemo inficirane korona virusom - kaže jedna od devojaka Muškarci odlepili za toples bajkerkama u Rusiji: Vozikale se u gaćicama i čizmama, "stiglo je leto"

Foto: Profimedia

Snimak kako dve devojke bez pantalona krstare na motorima u Rusiji postao je viralan na društvenim mrežama.

Prema navodima ruskih medija, devojke su snimljene kako se u najmanju ruku oskudno obučene voze na motorima u ruskom gradu Čeboksari.

Kako pišu ruski sajtovi, devojke jesu ispoštovale pravila saobraćaja i imale su kacige na glavi, ali nisu se potrudile da još nešto od odeće stave na sebe sem gaćica i čizmi.

- Ispod kaciga imale smo maske, tako da se nismo bojale da ćemo da budemo inficirane korona virusom - kazala je jedna od devojaka koja je postala senzacija na društvenim mrežama.

Druga devojka sa slika objasnila je da su njihovi vozači kažnjeni.

- Kaznili su momke koji su nas vozili na motorima, kao i vozača automobila koji nas je snimio. Nas policija do sada nije kaznila, možda zato što nas još nisu našli - objasnila je druga devojka.

Društvenim mrežama, pak, kruže i slike gde su devojke pristojnije obučene sa potpisom "Leto je stiglo". Tom prilikom su nosile i majice.

Video: Bivša žena fudbalera Švajcarske pozirala bez grudnjaka

(M. Lj.)