Ivan traži devojku koju je video u banci: Ulice oblepio lecima sa porukom jednoj brineti iz Zagreba

Kaže da ga zovu mnogi, ali ne i devojka koja ga je oduševila

Foto: Pixabay.com

Ulice u Zagrebu, Maksimirska i Avenija Dubrava oblepljene su lecima sa zanimljivom porukom: dečko traži devojku s kojom je čekao u redu u banci.

Letke je polepio po stubovima uzduž ulica, a na njima piše:

"Tražim curu koja je danas 07.05.2020. bila u Erste banci na Dankovečkoj. Tražena cura ima smeđu kosu i student je. Traži te dečko koji je s tobom stajao zadnji u redu!"

Mladić je objavio i broj telefona na koji mu se mlada dama može javiti, a na koji su ga pozvali iz redakcije Telegram.hr.

Javio se mladi muškarac koji je rekao da se zove Ivan, da ima 20 godina i da je oglas postavio jer ga je devojka jako zaintrigirala.

- Stajali smo u banci i pričali, imala je jako lepu kosu i osmeh. Stalno se smejala i bila je jako pristojna što me je oduševilo. Glupo je što se nisam upoznao s njom kad sam trebao pa bih sad rado ako još mogu. Rekla mi je samo da živi na Ravnicama - govori mladić.

Nije hteo da otkrije previše detalja o sebi pa tako na pitanje da li je iz Zagreba, kratko odgovara da nije.

- S mora sam. Neću sve odati, onda neće biti zanimljivo. Ja bih voleo da me ona nazove i da njoj sve ispričam - rekao je mladić.

Kaže da su ga brojni građani već nazvali, mnogima je smešno to što radi, ali on bi baš voleo da nazove brineta koja ga je osvojila.

(Telegraf.rs)