Slagao ženu da umire: Oženjeni muškarac lažirao koronu da bi bio sa ljubavnicom

Nazvao je ženu i govorio da više ne može da živi, jer ima pozitivan test na koronu

foto Pixabay

Maniš Mišra (28) setio se naizgled sjajne ideje, kako na što bezbolniji način da se otarasi žene i ćerke- da se proglasi mrtvim, dok on tajno živi sa ljubavnicom...

Indijski prevarant  je 24. jula iz Navi Mumbaja pozvao svoju suprugu i rekao joj da je Kovid pozitivan i da više ne želi da živi.

Zatim je isključio telefon, što je izazvalo paniku kod njegove porodice. Nakon što je primila bizaran poziv, njegova supruga je pozvala brata u pomoć, posle čega su ga prijavili policiji kao nestalu osobu.

"Pozitivan sam na koronu, ne želim više da živim"

Posle panične reakcije tužne supruge i ćerke, sve su prepustile u ruke policije, nadajući se da će ga pronaći.

- Moj test na korona virus pokazao se pozitivnim, ne mogu više da živim - rekao je uplakani Maniš supruzi tokom poslednjeg telefonskog poziva, ali policija je proverila sve laboratorije u blizini poslednjeg mesta na kojem je viđen i ispostavilo se kako niko pod imenom Maniš Mišra nije testiran.

Tokom istraživanja policija je ustanovila da je upleten u još jednu prevaru. 

Krio da je otpušten zbog prevare na poslu

Naime, kako su saznali od njegovog poslodavca,  Indijac je dobio otkaz na poslu u logističkoj firmi, jer je učestvovao u pokušaju prevare.

Zatim su se javili kod njegovog poslodavca, logističke firme, i saznali da je nedavno otpušten zbog učešća u pokušaju prevare. Napokon, nakon razgovora s nekim od njegovih prijatelja, saznali su da je imao aferu.

- Na temelju poslednjeg mesta na kojem se nalazio njegov telefon u Airoliju, pregledali smo sve snimke nadzornih kamera s tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. Pratili smo ga sve do Ratnagirija. U međuvremenu smo, takođe, neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Saznali smo za vanbračnu vezu - rekao je Sane Dhumal, viši inspektor policije Vaši.

Od njegovih prijatelja, policajci su saznali da je imao aferu. Istraga koja je usledila pokazala je da je 28-godišnji upravnik zapravo iskoristio bolest kao izgovor da napusti porodicu i pobegne s ljubavnicom.

Video: Kisić Tepavčević: Spadamo u zemlje sa najmanjim rizikom od obolevanja od korona virusa u Evropi

(Telegraf.rs)