Šokantan snimak jednog ribara: Pecao je kada se iz vode pojavio aligator dug preko 3 metara

Incident se dogodio na jednom jezeru na Floridi, gde je u toku sezona parenja aligatora

Foto: Facebook/Croc Encounters

Pecaroš na Floridi doživeo je veliki šok kada se, dok je pecao ribu, iz vode pojavio aligator dug preko 3 metara i krenuo ka njemu.

Na snimku koji se proširio mrežama vidi se pecaroš kako počinje da trči dok shvata da aligator polako izranja iz vode i kreće ka obali. Čovek je odmah počeo da trči, međutim onda se dogodilo nešto što mu je u tom trenutku najmanje trebalo- čovek se spotakao i pao. U momentu pada, aligator je bio na svega nekoliko metara udaljen od njega.

- Potrčao sam unazad i pao dok me je jurio. Tada sam odlučio da se suočim sa njim i on me je prvo pojurio, pre nego što se povukao nazad u vodu. Zatim sam požurio nazad do svog automobila- ispričao je 22-godišnji pecaroš.

Incident se dogodio na jednom jezeru na Floridi, gde je u toku sezona parenja aligatora. Stručnjaci upozoravaju građane da u ovom periodu budu oprezni kako ne bi doveli svoj život u opasnost. Takođe savetuju sve one koji vole gmizavce da im ne prilaze jer umeju da budu nasilni ukoliko se neko približi njihovoj teritoriji.

Video možete pogledati na OVOM LINKU.

(Telegraf.rs)