Slikala je drugarica na BDSM sajmu, njena fotka postala mim

- Jedno moje društvo sačinjava grupa gej muškaraca, pa sam često znala da se nađem u situacijama gde sam jedina žena među njima - pojasnila je devojka

Foto-ilustracija: Shutterstock

Amruta Godbole našla se na jednoj fotki na kojoj se jako ističe. Naime, izgubljenog izraza lica stoji među gomilom polugolih muškaraca, obučenih u kožno remenje. Iako je fotka nastala još 2017. godine, Godbole je tek sad javno otkrila svoj identitet budući da se fotografija svako malo pojavi na internetu, neretko u obliku nekog mima.

- Ja sam na toj fotki i ne sviđa mi se. Šalim se. Mislim, to jesam ja na fotki, ali sviđa mi se svaki put kad je vidim - objavila je na svom Tviter profilu 35-godišnja pravnica.

Naime, autorka sad već poznate fotke je njena prijateljica, a fotkala ju je ispred kafića u San Francisku tokom BDSM sajma "Folsom Strit Fer", prenosi Index.

- Ljudi mi pošalju tu fotku i pitaju: "Jesi li to ti? Šta se ovde događa?", rekla je Godbole za BuzzFeed.

- Jedno moje društvo sačinjava grupa gej muškaraca, pa sam često znala da se nađem u situacijama gde sam jedina žena među njima - pojasnila je Godbole. - Prilično sam niska, a oni su svi jako visoki i mišićavi, pa je bilo jasno da odudaram.

U međuvremenu fotka je postala mim za situacije kad se neko oseća potpuno otuđeno od mesta i društva u kom se nalazi.

Skraćenica BDSM može da znači vezivanje, disciplinu, dominaciju, submisiju (potčinjavanje), sadizam i mazohizam.

(Telegraf.rs)