Oglasio se momak koji je snimao devojku kako prljave tanjire baca u more: Ništa loše nisam uradio

Luka kaže da su tanjiri odmah nakon snimanja izvađeni iz vode

Snimak devojke koja prljave sudove baca u Jadransko more izazvao je veliku buru na društvenim mrežama. Na snimku se čuje glas momka koji pevuši stihove pesme "Šta moja beba radi sad", a devojka đuska i tanjire baca u vodu.

Ovaj klip se za kratko vreme proširio društvenim mrežama i izazvao osudu brojnih korisnika koji su aktere snimka najstrašnije vređali i omalovažavali.

Luka Krivokapić, mladić koji je snimio ovaj video, za Telegraf kaže da smatra da ništa loše nije uradio da bi doživeo linč.

- Smatram da je video apsolutno bezazlen i da nije zlonameran - kaže Luka za Telegraf.rs.

On kaže da ni na koji način nije zagadio Bokokotorski zaliv, kako su ga optužili.

- Niti sam zagadio zaliv, niti sam bilo koga, na bilo koji način povredio. Tanjiri su izvađeni odmah nakon snimanja, a ostatke hrane pojele su ribe - dodaje Luka.

On ističe da nije očekivao brojne uvrede, provokacije, klevete i laži koje čitam o sebi otkako sam objavio klip - kaže Luka i dodaje da, s obzirom na količinu pretnji koju dobija putem poruka i komentara, strahuje za svoju bezbednost.

- Ukoliko bi ljudi koji me linčuju popričali sa bilo kojim starosedeocem Kotorskog primorja, shvatiće da je bacanje ostataka hrane u more česta pojava ovde na primorju, jer se time ne zagađuje ništa, već naprotiv, hrani morski svet - zaključuje Luka.

(Telegraf.rs)