Ostao bez posla u Meku jer se svetio bahatoj mušteriji: Mislite da je ovo čuvena karamela, varate se

Snimak radnika Mekdonaldsa, u kojem umesto preliva od karamele mušteriji na šlag sipa slatko-kiseli sos obišao je planetu

Foto: Tanjug/AP

Jedan mladić tvrdi da je dobio otkaz u Mekdonaldsu, nakon što je njegov snimak osvete bahatoj mušteriji postao viralan na društvenim mrežama.

Korisnik TikToka je u avgustu postavio snimak na kojem se vidi kako u čuvenom restoranu, preko šlaga, umesto preliva od karamele, stavlja slatko-kiseli sos.

- Kada mušterija ima stav, a ti shvatiš da te plaćaju samo 8,50 dolara na sat - stoji u opisu snimka, koji je za kratko vreme pogledalo više od 60 miliona ljudi.

Ukoliko je zaista i servirao ovo mušteriji, velike su šanse da je kupac i pojeo šlag i sos, jer po boji i strukturi kiseli sos se ni na koji način ne razlikuje od čuvenog karamel-preliva.

Iako je snimak dobio mnogo pozitivnih komentara, bilo je i onih koji su osudili momka zbog ovakvog poteza.

"A šta ako je čovek kojem si sipao taj sos alergičan na nešto i ne sme to da jede?", bio je samo jedan od brojnih komentara na snimak.

Drugi su mu sugerisali da promeni posao, ako već ne može da se izbori sa bahatim mušterijama. Nedugo nakon što je snimak obišao planetu mladić se ponovo javio tvrdeći da su mu u Mekdonaldsu dali otkaz.

Potom je okačio snimak lokala "Dunkin' Donuts" i šaljivo upitao "Šta je sledeće?"

(Telegraf.rs)