Odseo u hotelu u kom je bila Tejlor Svift, pa pronašao najčudniji predmet: Policija odmah stigla na lice mesta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portparolka Crown Resorts je rekla da su obavešteni o zabrinjavajućem video-snimku koji je nedavno postavljen iz jedne od njihovih hotelskih soba u Crown Sydney-u

Foto-kolaž: Shuttesrtock, Tanjug/AP

Gost hotela Crown Towers Barangaroo u Sidneju otkrio je neverovatan predmet koji je bio sakriven u noćnom ormariću i sve to podelio na svom TikTok nalogu. Kako se vidi na snimku, on objašnjava da se panel na noćnom ormariću otvara i zatvara, ali da postoji i vakuumski zatvarač, a onda pokazao "ludo" otkriće.

"Ali šta sam još primetio ovde je vakuumski zatvarač … i dok dalje gledam, vage", pokazao je skrivenu malu kuhinjsku vagicu.

"Očigledno je neko pakuje drogu u ovoj sobi u Crownu", rekao je.

"Kao, ozbiljno? Koriste vakuumski zatvarač i vagu, za šta? Ne mogu da verujem. Ovo je ludo, i sve se ovo dešava u Crown Towers u Barangaroo-u u Sidneju."

Portparolka Crown Resorts je rekla da su obavešteni o zabrinjavajućem video-snimku koji je nedavno postavljen iz jedne od njihovih hotelskih soba u Crown Sydney-u.

"Crown nema toleranciju za ilegalno ili kriminalno ponašanje i prijavili smo slučaj policiji u Novom Južnom Velsu", navela je ona.

Policija je potvrdila je da policajci iz Sidneja istražuju to što je "u sobi hotela u Pirmontu pronađen predmet za koji se sumnja da je korišćen u distribuciji nelegalnih droga".

"Policija je pozvana u hotel oko 12.00 časova u sredu i rečeno je da je gost pronašao predmete u noćnom ormariću", rekla je portparolka.

"Predmeti su uzeti radi daljeg ispitivanja. Nije pronađena droga. Policija nastavlja da sarađuje s osobljem hotela i istraga se nastavlja."

TikTok video je pregledan više od 820.000 puta od prošle nedelje.

Podsetimo, u pitanju je isti hotel - ali ne ista soba - gde je boravila Tejlor Svift tokom nedavne posete Australiji. Bila je smeštena u luksuznoj predsedničkoj vili od 820 kvadratnih metara, na dva nivoa, koja košta pristojnih 25.000 dolara po noćenju.

(Telegraf.rs)