IDE VAM SE NA TASOS? Ovo su martovski popusti u agenciji Travelland!

Peščane plaže i azurna boja mora na Tasosu, u kombinaciji sa njegovim brojnim borovim šumama, otkriće vam u pravom svetlu zašto ovo ostrvo zovu „Smaragdno ostrvo“ ili „Šuma koja pliva“.

U turističkoj agenciji „Travelland“ za martovske popuste izdvajaju šumu koja pliva i podnožje planine bogova.

Tasos je jedno od najomiljenijih ostrva severnog Egejskog arhipelaga, pa je tako i u turističkog agenciji „Travelland“. Udaljen je od kopna na samo 8 kilometara, koliko se putuje do glavnog grada Limenasa, pa je poprilično lako dostupno ostrvo. Peščane plaže i azurna boja mora na Tasosu, u kombinaciji sa njegovim brojnim borovim šumama, otkriće vam u pravom svetlu zašto ovo ostrvo zovu „Smaragdno ostrvo“ ili „Šuma koja pliva“.

- Ostrva Krf i Tasos su nam najposećenija i najviše tražena ostrva – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. – Pored popusta za hotele na Tasosu, trenutno imamo u ponudi i fantastične popuste za hotele u Olimpijskoj regiji. I tako sve do 31. marta, kada se menjaju cene. Preporuke su izdvojene na našoj interenet prezentaciji, ali bih pre svega izdvojio ove nešto luksuznije hotele.

Na Tasosu su to hoteli Royal Paradise Beach Resort 5* za koji dajemo popust od 36%, Ilio Mare Beach Hotel 5* sa popustom od 38%, Alexandra Golden Boutique 5* i za one koji žele pauzu u putovanju ili odmor u blizini Tasosa, naša preporuka je Lucy Hotel 5* u Kavali. Na Olimpijskoj regiji preporučujem hotele: Cronwell Platamon Resort 5*, Mediterranean Village 5* i Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5*.

U podnožju Olimpa, planine bogova, smeštene su prelepe peščane plaže Olimpijske regije i njena poznata mesta: Platamon, Paralia, Leptokaria, Nei Pori, Katerini... Zbog svih onih atributa koji čine jedan dobar godišnji odmor, ova regija je godinama izrazito posećena destinacija i to ne samo za turiste iz Srbije. Ništa novo za naše turiste kada je u pitanju Olimpijska regija, ali smo u turističkoj agenciji „Travelland“, za ovu oblast Grčke, zatekli nove cene sa popustima koji traju do 31. marta.

- Mogu slobodno reći da nema razlike u potražnji za hotelima ili apartmanima u Olimpijskoj regiji – objasnio je Goran Kaličanin. - Jednako dobra je potražnja za oba tipa smeštaja, ali svakako preporučujem hotele u odnosu na apartmanski smeštaj. Našu ponudu ne čine samo luksuzni objekti, koje sam spomenuo. Prelep odmor na Olimpijskoj regiji, možete dobiti i u nešto niže kategorisanim hotelima, koji u kombinaciji sa popustom do 31.marta mogu biti zaista povoljni. Ne treba zaboraviti hotele kao što su Kronos Hotel 3*, Europe 3*, San Panteleimon Hotel 3*, Sun Beach Platamon 3*, Regina Mare 3*, Giannoulis 3*, Afrodite Hotel 3*, Paralia Inn 3*, Ioni Hotel 3* ili Porto Del Sol 3*.

Oni hoteli koji se izdvajaju visinom popusta na Olimpijskoj regiji su Mediterranean Princess 4*, Mediterranean Resort 4*, Royal Palace Resort & Spa 4*, Olympic Star 4* sa popustima od 26% na redovne cene, kao i hoteli Kamari Beach Thassos 3*, Princess Golden Beach 4* ili Kazaviti Hotel 3* na Tasosu. Za sniženjima ne zaostaju ni Maranton Beach Hotel 4* sa popustom od 21% ili hotel Olympian Bay 4* sa specijalnom akcijom „dvoje dece gratis“ koja traje do 31. marta. I to nije sve. Ostala prijatna iznenađenja vas čekaju u Dobračinoj broj 43 ili na internet prezentaciji turističke agenciji „Travelland“.

 

(Telegraf.rs)