HIT HOTELI PO CENI APARTMANA: Grčka zove na udarne termine letovanja po najpovoljnijim cenama!

Iz naše poznatije turističke agencije Travelland poručuju da još uvek nije kasno izabrati destinaciju i hotel u kome ćete provesti svoj letnji odmor, ali svakako treba požuriti jer ostalo je malo mesta, pogotovo za udarne termine letovanja!

Iz leta u leto najposećenija destinacija je svakako Grčka u periodu godišnjih odmora. Toga su svesni i hotelijeri ali i naše poznate turističke agencije, pa su produženi popusti hotelskog smeštaja.

Iz naše najpoznatije turističke agencije Travelland poručuju da još uvek nije kasno izabrati destinaciju i hotel u kome ćete provesti svoj letnji odmor, ali svakako treba požuriti jer ostalo je malo mesta, pogotovo za udarne termine letovanja.

Veliki je broj First Minute Ponuda, ali i Last Minute Ponuda. Za smeštaj u hotelu po apartmanskim cenama je definitivno najbolji izbor Pelli Hotel 3* Pefkohori koji nudi popust do 33% ali i paket aranžmane u kojima je jedno ili dvoje dece gratis. za boravak na 5, 10 ili 15 noćenja po ceni od 450eur za polupansion.

Ukoliko biste da putujete avionom aktuelna je LAST MINUTE AKCIJA za putovanje na KRF po ceni već od 199eur po osobi za polazak 16.06.2015. U pitanju je apartmanski smeštaj u mestima Ipsos, Dasia ili Barbati.

Takođe je veliki izbor i hotela i apartmana koji nude akcijske cene za boravak u određenom periodu, pa ćemo pokušati da vam olakšamo izbor.

Na Halkidikiu su se ponudom izdvojili hoteli Elinotel Apolamare Hotel 5* Hanioti koji nudi popust do 23%. Takođe i Elinotel Polis 3* Hanioti nudi smeštaj uz popust do 33%. Atrium Hotel 3* Pefkohori možete rezervisati uz specijalnu cenu paket aranžmana sa prevozom uz gratis za dvoje dece.

Pallini Beach Hotel 4* Kalithea nudi popust do 23%. Za one koji bi malo luksuzniju varijantu izdvajamo Theophano Imperial Palace 5* Kalithea koji odobrava popust do čak 33%. Takođe poznati hoteli Athos Palace Hotel 4* Kalithea i Simantro Beach Hotel 4* Sani nude popust do 23% za period boravka gotovo u celoj sezoni.

Prepoznatljiv i dobro pozicioniran Alexander The Great Hotel 4* Kalithea odobrava popust do čak 33%. Za boravak u junu, luksuzni Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis odobrava popust do 28% dok Agionissi Resort Hotel 4* Amouliani odobrava popust do 33% i boravak za dvoje dece do 15 godina gratis.

Hotel na plaži u mestu Ouranopolis Xenia Ouranopoli 4* odobrava popust do 28% i idealan je za one koji žele pravi odmor. Simpatičan mali hotel u Haniotiu Calypso Hotel 3* odobrava popust do 23%, a možete odabrati i hotel apartmanskog tipa Grand Victoria Hotel 2* Hanioti koji odobrava popust do 28% ili dobro poznati Sousouras Hotel & Bungalows 3* koji možete rezervisati uz popust do 28%. U obližnjem i omiljenom Pefkohoriu Anna Maria Paradise 3* dočekuje goste uz 18%. U smislu nešto manjeg popusta do 13% dočekuje goste i Kriopigi Beach Hotel 4* Kriopigi.

Veći hoteli, svakako nude i veće popuste pa se izdvajaju Aegean Melathron Hotel 5* Kalithea koji odobrava popust do 33%. Porto Carras Resort i čuveni Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* nudi smeštaj uz popust do 23%. Palladium Hotel 3* Kriopigi je idealan za porodice sa decom i nudi popust do 13%. Ako spominjemo porodične hotele, moramo izdvojiti i Village Mare 4* Metamorfozis koji odobrava popust do 21%. Izuzetan hotel sa 3* Akrathos Beach Hotel 3* Ouranopolis možete rezervisati uz popust do 33%. Hotel za odmor i razonodu Portes Beach Hotel 4* Potidea nudi popust do 33%.

Na ostvru Tasos možete rezervisati mali udoban hotel Potos 3* uz popust do 23%.

Ne smemo izostaviti ni hotele u Olimpskoj regiji. Kronos 3* Platamon odobrava popust do 18%, a San Panteleimon Hotel 3* dočekuje goste uz 13% popusta. Cosmopolitan Hotel & Spa 4* će Vas dočekati uz popust do 23%. Olympic Star Hotel 4* Nei Pori možete rezervisati uz popust do 13% a Mediterranean Resort 4* uz popust do 23%. Hotel iz istog lanca Mediterranean Princess Hotel 4* odobrava popust do 27%. Danai Hotel 4* koji se nalazi na obali u mestu Olympic Beach možete rezervisati uz popust do 25%.

Ukoliko ipak želite apartmanski smeštaj, preporuka su mesta Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos ili Metamorfozis. U toku su atraktivne SUPER AKCIJE koje uključuju i autobuski prevoz, pa tako možete izvršiti rezervaciju po ceni već od 135eur po osobi.

Većina akcijskih cena važi za određeni period boravka u junu ili za celu sezonu, međutim svakako uslov za dobijanje najvećeg popusta je rezervacija do određenog datuma, a to je uglavnom do 15.06.2015. ili 30.06.2015. U tom smislu treba brzo odlučiti.

Profesionalni tim agenata iz naše dobro poznate turističke agencije Travelland će Vam pomoći u izboru destinacije. Posetite ih na www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)