Pogled na svet sa vrha u ''RIXOS'' hotelima!

Turski „Rixos Premium“, biser Beleka, u zvaničnoj kategorizaciji hotel sa pet zvezdica. U nezvaničnoj je jedan od tri na svetu sa maksimalnih sedam.!

Rixos znači i uživanje u luksuzu ali i pogled na svet sa vrha u svakom od 29 hotela ovog lanca širom sveta koji brzinom munje osvaja svet uz neizbrisiv osećaj u susretu s neslućenim zadovoljstvima sve brojnije klijentele. Osnovni koncept u poslovanju svodi se na privilegiju koja podrazumeva savršen odmor i iskustvo.

URixos hotelima svaki detalj je osmišljen, apsolutno autentičan i sofisticirano prilagođen potrebama savremenog života. Luksuzan smeštaj je samo deo zadovoljstva jer vas u restoranima ovog lanca hotela čekaju jela i specijaliteti iz celog sveta uz potpun gastronomski užitak, kao i mogućnost konzumiranja različitih pića koja će zadovoljiti svačiji ukus.

“Rixos” hoteli su takođe i nenadmašno carstvo svestrane zabave ali i susret s energijom ritma sporta na brojnim terenima za rekreaciju… Spa centri u svakom hotelu su oaze za kraljevski užitak…Da su “Rixos” hoteli savršen primer šta je život dokaz su i specijalni programi za boravak i zabavu dece…

Rixos Premium” u Beleku, prestižnom turskom letovalištu, najbolje ilustruje tvrdnju o tome koliko se mislilo na najmlađe goste. Za njih je u ovom ambijentu osmišljen fascinantni akva-park, bajkoviti “grad iz snova” kojim dominira maketa Trojanskog konja visoka 25 metara i iz koje se kreće u malu avanturu, odnosno uživanje u onom što nudi magija pet veličanstvenih tobogana. Ali to nije sve. U ovom hotelu za decu je osmišljen i organizovan dnevni boravak sa različitim aktivnostima i društvenim igrama, kao i delfinarijum sa animatorima visokog stila.

Hotel je sagrađen 2005. godine a renoviran 2014. Od tada ima i prefiks “hotela od milijardu dolara”. Bitno je podsetiti da je turski „Rixos Premium“, biser Beleka, u zvaničnoj kategorizaciji hotel sa pet zvezdica. U nezvaničnoj je jedan od tri na svetu sa maksimalnih sedam.

To zapravo i nije hotel, već svet u malom. Toliko je prostran da je i bukvalno potreban automobil kako bi se obišao svaki njegov kutak. Okružen je jezerima, veštačkim vodopadima i baštama. Unutar ogromnog kompleksa (smešten na površini od 405.000 kvadratnih metara) jesu i replike ulica i trgova, odnosno parkova najlepših gradova sveta. Konkretno, ukoliko niste videli Pariz evo prilike da na Jelisejskim poljima „Rixosa“ popijete svoju kafu...

Ali to nije sve. Hotel uz već pomenuti veliki akva-park, ima i jedanaest restorana, dvanaest barova, deset teniskih terena sa različitim podlogama, terene za odbojku, košarku i skvoš... Naravno i centar za sportove na vodi, kao i trim stazu dužine 770 metara. Tu je i božanstven šoping centar sa najpoznatijim svetskim robnim markama... Ali pre nego se odlučite za kupovinu ne zaboravite da dok ste na plaži iz snova imate i pravo na to da vam donesu mirišljave peškire ili termalnu vodu kako biste osvežili lice.

Spa centar je posebna priča. Dovoljno je reći kako je jedan od najboljih na svetu. I hotelske sobe su deo sveopšteg luksuza kome je podređena ideologija jednog od najskupljih svetskih hotela - hotela od milijardu dolara u kojem je jedini dodatni trošak kupanje u čokoladi.

Glavna zgrada, koja dominira kompleksom, raspolaže sa 605 standardnih soba i 50 povezenih (maksimalno 2+1 osoba veličine 37 kvadratnih metara). Pod istim krovom je i 10 dvosobnih family suite soba (49 kvadratnih metara, maksimalan broj osoba – 4), zatim 14 dvosobnih deluxe suite soba (73 kvadrata, 2 + 2 osobe), devet trosobnih superior apartmana (94 kvadrata, maksimalno 4 osobe).

 

(Telegraf.rs)