Popusti za najam apartmana u agenciji Travelland!

Redovni gosti turističke agencije "Travelland" godinama unazad koriste povoljnosti za rane uplate. Tako je i ove godine, sa obiljem popusta u ovoj agenciji

Apartmanski smeštaj pruža relativnu vrstu slobode, a možete proći jeftinije nego da ostanete kod kuće, kažu u agenciji "Travelland".

Redovni gosti turističke agencije "Travelland" godinama unazad koriste povoljnosti za rane uplate. Tako je i ove godine, sa obiljem popusta u ovoj agenciji. Grčka kao najomiljenija destinacija naših turista, nalazi se u središtu ponude i agencije "Travelland". Na apartmanski smeštaj odobravaju se popusti do 20% za uplate do 17.02.

- Poslednjih godina hotelski smeštaj postaje sve traženiji u odnosu na apartmane, ali daleko od toga da je apartmanski smeštaj manje zastupljen u našoj ponudi – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Postoje porodice koje uživaju u relativnoj vrsti slobode koju pruža najam apartmana. Za rane uplate pojedinih termina možete proći jeftinije nego da ostanete kod kuće.

Za predstojeću turističku sezonu, agencija "Travelland" zadržava najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u popularnom Pefkohoriju, koji je omiljen među korisnicima apartmanskog smeštaja. Naravno, u ponudi su i ostala mesta poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Polihrono, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos...

- Pored standardnih popusta kod ranih uplata za najam apartmana, imamo u ponudi i fantastične paket aranžmane sa prevozom – objasnio nam je Milan Jovanić. – U pitanju su paket aražmani za apartmanski smeštaj u Pefkohoriju: Korali, Panorama i Avra. Naravno za svaki od apartmana iz ponude agencije "Travelland" može se posebno organizovati i autobuski prevoz.

Pefkohori je za naše turiste tradicionalno najpopularnije mesto na Halkidikiju. Agencija "Travelland" iz svoje ponude za Pefkohori izdvaja novi objekat Adonis Village i odličnu vilu Aloni Palace. Ne treba zaboraviti popularne Korale, vilu Adonis, Areti, Sotiris, Vlahos, Filipu, Ikonomu...

I to nije sve u agenciji "Travelland". Popusti do 20% odobravaju se na celokupnu ponudu apartmanskog smeštaja za rezervacije do 17.02. Agencija "Travelland" izdvaja vilu Tambos u Haniotiju, Palm Beach u Polihronu, Zorbas u Dionisosu, Ksers u Nea Rodi, Armenos u Jerisosu... I još mnogo toga sa do 20% popusta.

Akcijske cene u agenciji "Travelland" traju do 17.02. a pošto je veliki deo apartmana već zauzet, svi zainteresovani trebalo bi što pre da izvrše rezervaciju na adresi Dobračina 43, u Beogradu, gde će vas sačekati ljubazno osoblje ove agencije. Za više informacija posetite www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/PR)