Zanimalo je šta se krije u viršlama pa je parčence stavila pod mikroskop: Zgrozila se za ceo život!
14
3
Vreme čitanja: oko 1 min.
Posle ovoga više nikada neće probati viršle
Viršle, paštete i ostali oblici suhomesnatih proizvoda spadaju u one najukusnije, ali najgore po ljude! Proizvođači često kriju šta tačno stavljaju u njih, ali ono šta je sigurno i što se zna jesu iznutrice, žile, papci, salo...
Preporučujemo
Luna se pohvalila "specijalitetom", a na trpezi viršle, jaja i parizer: "Marko, baš si se usrećio!"
Njima je stvarno previše dosadno: Momak sa terase devojci u usta ubacuje viršle
Jedna od znatiželjnih korisnica društvenih mreža odlučila je da stavi parčence svog omiljenog proizvoda, viršle, pod mikroskop.
Šta je pronašla u svom omiljenom jelu, pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Pod mikroskopom: Evo koliko je teško potpuno očistiti telefonske slušalice, ali imamo rešenje
(Telegraf.rs)