Deset dana u Grčkoj sa velikim popustima na paket aranžmane: Ovo su najbolje „Last minute“ ponude

Grčka, Italija, Španija, Turska... U toku su godišnji odmori i letovanja. Da li ste od onih koji se odlučuju za aranžman u poslednjem trenutku?

Istraživali smo koliko može da se uštedi i gde se mogu naći najbolje „Last minute ponude“.

Grčka ostrva su već godinama u vrhu liste najatraktivnijih letnjih destinacija. Agencija „Viva travel“ koja organizuje letovanje u više od 20 grčkih letovališta izdvaja specijalne ponude za sledeća ostrva :

1) KEFALONIJA - 22.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

- Jedinstvena cena od 229 evra za sve slobodne kapacitete u smeštajnim objektima Bianca, Pefanis, Casa d’ Ionio.

2) LEFKADA - 25.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

- POPUST do 105 evra po osobi

3) KRIT - HANJA - 27.07. / AVIO + SMEŠTAJ, 10 noći

- POPUST do 80 evra po osobi

4) KRF - 28.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

-POPUST 10% PO OSOBI + GRATIS smeštaj za dete u ROSEBAY i DOMENICA apartmanima

5) ZAKINTOS  - Promo cena za 01.08. - GRATIS autobuski prevoz do kraja sezone

Uštedićete i 145 evra po osobi ako se opredelite za letvalište na Sitoniji – Neos Marmaras i polazak 23.07. To nije sve, agencija „Viva travel“ ne naplaćuje smeštaj za jedno ili dvoje deci do 12 godina tokom cele letnje sezone.

Još malo slobodnih mesta po sniženim, takozvanim Last minute cenama možete naći i za Olimpsku regiju čiji je polazak rezervisan za 23.07. sa popustom do 80 evra  – Leptokarija, Paralija, Olympic beach, Platamon  i Nei Pori.

Nemojte se obeshrabriti ako je to suviše kratak period za pripreme, jer i 25.07. postoje prelepe destinacije takođe na akciji. Parga i Sivota su mala ušuškana mesta koja imaju sve! Parga spaja nespojivo – prelepe plaže otvorene prema moru i brdovito zaleđe pod maslinjacima, Jonska ostrva severno i južno od nje, odmor i avanturu. Popusti za paket aranžmane idu i do 110 evra po osobi.

Na redu je poluostrvo Halkidiki i njegova atraktivna letovališta – Pefkohori, Polihrono, Hanioti, Kalitea:

Polazak 28.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći – POPUST 20% PO OSOBI

Kako poručuju iz agencije neke od vrlo traženih smeštajnih jedinica jesu  vila Gatos i hotel Petridis.

Vila Gatos se nalazi u samom centru Pefkohorija, na oko 80 metara od plaže. Preporuka je mlađim osobama, obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi nekolicina noćnih klubova.  U svom sastavu vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije, od kojih pojedini imaju pogled na more, ili bočni pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana.

Za sve koji letuju u Italiji obradovaće ih specijalna ponuda za Siciliju i popust do 165 evra po osobi. Polazak avionom  zakazan je za 28.07. i 07.08. tako da imate vremana da se odlučite za neki od hotela iz ponude agencije “Viva travel” i rezervišete svoje mesto na vreme.

Paket aranžmani se mogu rezervisati I online putem na sajtu agencije www.vivatravel.rs. Za sve dodatne informacije obratite se u poslovnicama - Krunska 48. I Bulevar Mihajla Pupina 10e.

(Telegraf.rs/ PR)