VIVA TRAVEL: Produženi sajamski popusti do 02. marta

Zbog velikog interesovanja za putovanjima tokom nedelje Sajma turizma, agencija „Viva travel“ produžava sajamske popuste do 02. marta

Ukoliko niste stigli da rezervišete svoje letovanje ili put u neku od  evropskih metropola po niskim cenama u vreme trajanja Sajma turizma, ne brinite jer sajamske popuste još uvek možete iskoristiti do 02. marta u agenciji „Viva travel“.

Slobodna mesta možete naći  za letovanje avionom na nekom od prelepih ostrva Grčke.  Krf je destinacija koja je godinama izbor broj jedan kada su naši putnici u pitanju. Cena smeštaja na 10 noćenja za smenu 19.06. avionom se kreće od 68€ u zavisnosti od izbora smeštajnog objekta. Dok je kod autobuskog aranžmana smeštaj za prvu smenu besplatan uz kupljenu autobusku kartu. U pitajnu su vile smeštene u mestu Dasia i Barbati na Krfu, kao što je vila Alexakis (u samom centru Dasije, na oko 100 metara od plaže) ili vile Aleksandros i Janis (u mirnijem delu Dasije sa izvanrednim pogledom na more).

Najposećenije ostrvo severnih Sporada je ostrvo Skijatos. Celo ostrvo je prekriveno borovom šumom i maslinovim drvećem pa nije ni čudo što ga mnogi smatraju pravom letnjom oazom. Uz popust od 10% možete rezervisati smeštaj od 10 noćenja po ceni od 108€ koliko iznosi za smene u junu - 11.06. i 21.06.

Foto: Promo/Viva travel

-Mnoga mesta za autobuske aranžmane na kopnenom delu Grčke su rasprodata, ali se još uvek mogu naći za period visoke sezone, ali uz niske cene, tačnije sa popustom od 20%. Popusti će trajati do 02.marta u svim poslovnicama agencije u Beogradu i Novom Sadu. Uvek je na raspolaganju i online rezervacija aranžmana preko zvaničnog sajta www.vivatravel.rs – poručuju iz agencije „Viva travel“

Hurgada i Turska imaju sjajne cene za hotele sa all inclusive uslugom i bogatim sadržajem, kako bi vaš odmor bio što potpuniji i zanimljiviji. Ističu se hoteli Le Pasha 4*,  Sea Gull 4*, Sunny Days El Palacio 4*, Hilton Hurghada Resort 5*, Caribbean World Resort 5*.

Foto: Promo/Viva travel

Veliko interesovanje ovih dana bilo je i za obilaske evropskih gradova tokom cele godine, najviše za uskršnje i prvomajske praznike. Popuste i za takva putovanja možete iskoristiti do 02. marta.

Venecija, Firenca, Sijena, San Điminjano, Rim, sve ove gradove možete posetiti za 6 dana u jednoj turi pod nazivom KLASIČNA ITALIJA a po ceni od 180€. Krenućete 25.04. autobusom a vratiti se avionom.

Foto: Promo/Viva travel

Kombinovani prevoz i direktan čarter let možete koristiti i za Rim - Napulj uz popust od 10%.  Posetom Napulja tokom prolećnih praznika pruža vam se mogućnost da posetite ostrvo Kapri i šarmantnog italijanskog gradića Sorento, što je naša topla preporuka.

Foto: Promo/Viva travel

Putovanja donese snagu, oplemenjuju dušu zato ih treba realizovati što češće. Ne čekajte praznike već se uputite u Pariz 30.03. autobusom na 9 dana, a po sniženoj ceni od 195€.

Ne samo Pariz, u ponudi je još mnogo gradova koje možete posetiti tokom godine, a za sve detalje i prijave obratite se agenciji „Viva travel“ u poslovnicama – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10 u Beogradu ili Železnička 13 u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/ PR)