• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avion na letu Beograda za Ženevu kasni više od pola dana: Ovo je razlog

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoliko kašnjenje polaska aviona za Ženevu je po svemu sudeći prouzrokovano neplaniranim skretanjem dolaznog leta iz Ženeve za Beograd juče popodne u Budimpeštu

  • 2
A319-100 Easyjet Foto: Shutterstock

Let niskotarifne avio-kompanije easyJet (U2) U21491 koji je po redu letenja trebao juče u 20:50 da poleti iz Beograda (BEG) za Ženevu (GVA), nije se zaputio ka svojoj destinaciji ni više od 14 sati kasnije. Prema poslednjim podacima sa Aerodroma Nikola Tesla, novi let pod oznakom DS9492 je najavljen za danas (utorak, 14. maj) u 11:30 li do trenutka pisanja ovog teksta još uvek nije poleteo.

Prema podacima servisa za praćenje letova Flightradar24, poletanje je najavljeno za 12:3o po lokalnom vremenu.

Razlog za ovoliko kašnjenje polaska aviona za Ženevu je po svemu sudeći neplanirano skretanje dolaznog leta iz Ženeve za Beograd juče popodne u Budimpeštu.

Flightradar24.com
Flightradar24.com

Let easyJet U21491 koji je po redu letenja u 20:15 trebao da sleti u Beograd, posle kašnjenja od oko sat vremena u polasku preusmeren je u Budimpešti dok je već bio u prodecuri snižavanja i prilaza beogradskom aerodromu, severozapadno od Novog Sada.

Na aerodrom u glavnom gradu Mađarske prizemio se gde se prizemio oko 21:20 po lokalnom vremenu.

Isti avion poleteo je iz Budimpešte u 22:20 a u Beograd sleteo 33 minuta kasnije.

easyJet Salinger Igor

easyJet je ove letove između Ženeve, Budmipešte i Beograda obavio avionom Airbus A320-214 (OE-IJX, proizveden pre sedam godina)

(Aero.rs)

Video: Dassault Falcon 6X u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Dragana

    14. maj 2024. | 19:14

    Poštovani, EasyJet kompanija već duže vreme otkazuje, pomera letove a tek sada ste Vi objavili nešto na tu temu. Kada im se napise reklamacija po defoltu vas odbiju, i pri tom vam izbrišu sve sa vašeg profila. Da li možda možete pomoći Vašim čitaocima kako steču prava na različita kašnjenja otkazivanja , ili čak neku agenciju, ili koga god ko se ozbiljno bavi tom tematikom. Srdačan pozdrav

  • Tihi

    15. maj 2024. | 08:00

    Resenje je da kasni jos pola dana pa ce stici na vreme.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>