• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bonus u visini i do osam mesečnih plata: Kako Singapore Airlines i Emirates nagrađuju svoje zaposlene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je ostvario znatno skromniju zaradu od svog konkurenta u Dubaiju, singapurski prevoznik će u sklopu incijative za podelu profita deo novca distribuirati i zaposlenima

  • 0
Emirates Crew Emirates

Singapore Airlines (SQ) i Emirates (EK) objavili su dobre finansijske rezultate u prethodnoj godini. Ove dve avio-kompanije odlučile su da deo profita podele i sa svojim zaposlenima od kojih će neki dobiti bonus u visini od osam mesečnih plata.

Portal Aero.rs nedavno je pisao o rezultatima Emiratesa za prethodnu godinu. Prevoznik iz Dubaija je u prethodnoj fiskalnoj godini koja se za njega završila 31. marta ostvario dobit od 4,7 milijardi dolara.

Zaposleni u Emirates od poslodavca dobiti bonus u iznosu od pet mesečnih zarada (20 meseci). Pored toga, avio-kompanija je krajem aprila takođe najavila povećanje plata za kapetane i prve oficire kao i dodatne cikluse regrutacija za nove pilote, piše Aero Time.

Sa druge strane Indijskog okeana, još jedna avio-kompanija je odlučila da nagradi zaposlene. Singapore Airlines, čija se fiskalna 2023-24 godina takođe završila 31. marta, je zabeležio profit od 2,675 milijardi dolara.

Mada znatno je ostvario znatno skromniju zaradu od svog konkurenta u Dubaiju, singapurski prevoznik će u sklopu incijative za podelu profita deo novca distribuirati i zaposlenima.

Singapore Airlines Singapore Airlines

Tako će one koji rade za Singapore Airlines na bankovnom računu dočekati novac u iznosu i do osam mesečnih plata (preciznije 7,94 meseci - 32 nedelje), preneo je Aviation24.

Pored toga što su pozitivno poslovale u prethodnoj godini, obe avio-komapnije su se našle na listi najluksuznijih proizvoda prve klase portala Aero.rs. Više o najluksuznijim kabinama svetskih avio-prevoznika možete pročitati u posebnom tekstu na našem i vašem portalu.

(Aero.rs)

Video: Posao na 11.000 metara: Kabinska posada Air Serbia na letu Beograd -Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>