• 2

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške?

  • 2
BW Dolce Foto: Promo/ BW

U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke

LUKSUZNO STANOVANJE UZ REKU I DIREKTNU VEZU SA BAZENOM. SAZNAJTE VIŠE

BW Dolce Foto: Promo/ BW

Ako ovako zamišljate savršen dan i mislite da je nemoguće doživeti ga u velikom gradu, znajte da grešite. Baš tako će izgledati svakodnevica budućih stanara BW Dolce, nove zgrade u Beogradu na vodi, smeštene u neposrednoj blizini Kule Beograd i Galerije, sa kojom je spaja nova pešačka zona sa prodavnicama ekskluzivnih brendova, koja će postati sinonim za besprekorni doživljaj luksuza.

Pogled koji ispunjava dušu

Stanovi u BW Dolce osmišljeni su za one koji žele da žive svoje snove i od života uzimaju samo najbolje. Odlikuju ih besprekorna arhitektonska i dizajnerska rešenja, a zahvaljujući obliku zgrade, prostranim terasama i prozorima od poda do plafona, stanovi se "kupaju" u dnevnom svetlu.

ŽIVOT IZMEĐU RASKOŠNOG PARKA I LUKSUZNE PEŠAČKE ZONE. REGISTRUJTE SE

BW Dolce Foto: Promo/ BW

Pogled je tek posebna priča. S jedne strane, zgrada gleda na reku, Sava Promenadu, Kulu Beograd i Novi Beograd, a s druge na Savski park, staro gradsko jezgro, Hram Svetog Save i druge gradske znamenitosti. Gde god da pogledate, imate nezaboravan doživljaj života na mestu gde se spajaju istorija i tradicija s dušom novog, savremenog Beograda.

BW Dolce Foto: Promo/ BW

I sve ostalo što očekuje buduće stanare potpuno opravdava ime zgrade. Život zaista ume da bude sladak kada ste okruženi najboljim sadržajima koje Beograd nudi. Luksuzna pešačka zona, ekskluzivni brendovi i najsavremeniji Cineplexx bioskop sa IMAX tehnologijom u Galeriji, kulturni sadržaji, rekreativne aktivnosti i vrhunski restorani dodatni su faktori koji čine ovu lokaciju izuzetnom.

Predah u zelenilu unutrašnjeg dvorišta

A kada vam je dosta urbanog ritma i poželite da se ušuškate u zelenilu, uronite u spokoj unutrašnjeg dvorišta. Ovo zeleno utočište je uređeno poput ogromnog parka i obuhvata različite sadržaje: dečije igralište, fontanu, mesta za odmor ispod drveća i pergola, stazu za trčanje, kao i raznovrsno zelenilo.

BW Dolce Foto: Promo/ BW

Idealne uslove za održavanje kondicije i zdravih navika ili, jednostavno, samo za pauzu od posla, pronaći ćete u raskošnom Savskom parku uz 700 metara dugačku trim stazu, višenamenski sportski teren, stoni tenis, biciklističke i staze za vožnju rolera i trotineta duž Sava Promenade, kao i u budućem obližnjem sportskom centru.

Za vrhunac ugođaja, iz BW Dolce se kroz podzemnu garažu ili prijatnom šetnjom kroz park direktno stiže do bazena od 25 metara i sav prateći spa sadržaj. Bazen je okružen zelenilom i okrenut prema ulici i unutrašnjem dvorištu.

Snovi koji postaju stvarnost

Kao i sve zgrade Beograda na vodi, i BW Dolce u lobiju ima recepciju, obezbeđenje i izdvojeni deo za prijem pošte. U prizemlju zgrade stanari mogu ostaviti dečija kolica u posebnu ostavu, a u pet stanici očistiće šapice svojih ljubimaca po povratku iz šetnje. Za automobil uvek ima slobodnog parking mesta u podzemnoj garaži koja se prostire na dva nivoa. U podnožju zgrade nalaze se prodavnice, kafići i restorani orijentisani prema novoj luksuznoj ulici i Galeriji, kao i prema unutrašnjem dvorištu i parku.

BW Dolce Foto: Promo/ BW

Jedna od boljih strana života na takvoj lokaciji je i to što se do drugih delova grada stiže brzo. Stanarima BW Dolce biće potrebno svega 8 minuta vožnje do Slavije, a 17 do aerodroma Nikola Tesla. Za pet minuta peške stižu do budućeg Istorijskog muzeja Srbije u čijem zaleđu će se ukrštati prve dve linije budućeg metroa, a odatle brzo i lako do drugih delova grada.

BW Dolce Foto: Promo/ BW

Ukratko, BW Dolce je mesto gde se umetnost življenja spaja sa luksuzom i udobnošću, a snovi pretvaraju u stvarnost. Ako ste i vi u potrazi za savršenim okruženjem za sladak život ili sigurnom investicijom u Beogradu, registrujte se na sajtu belgradewaterfront.com i posetite Prodajni centar na Sava Promenadi tokom Prodajnog dana u petak, 17. maja, od 10 do 19 časova, jer se možda baš nakon razgovora sa prodajnim savetnicma vaši snovi pretvaraju u javu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    14. maj 2024 | 12:24

    Ovo jeste sve u holivudskom stilu, ali kad vidim koliko je tu stanova i koliko solitera, prosto se pitam da li mi u Srbiji imamo toliko milionera. Ja ću biti srećna da mi be safe nekretnine nađu nešto povoljno do pedeset kvadrata na periferiji Novog Sada.

  • Vojislav

    14. maj 2024 | 09:14

    Super ideja, samo šteta što se sve to nalazi u Srbiji...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>