• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta to Demi Mur trenira pa ima ovako izvajane noge?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica je obožavateljka kućnih treninga

  • 0
Demi Moore, Demi Mur Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Demi Mur je pokazala svoje zategnute noge u elegantnom ansamblu dok je stigla na snimanje "The Late Show"  sa Stivenom Kolbertom. Zvezda, koja je nedavno postala baka, izgledala je neverovatno mladalački u mini crnoj blejzer-haljini skoja je spreda bila pričvršćena dugmadima.

Prozirni izrezi sa uzorkom mogli su se videti u celom gornjem delu odeće koji su davali sparan sjaj izgledu.

Mur je obukla prozirni unihop, kao i zatvorene crne potpetice sa srebrnim kaišićima na peti.

Glumica je poznata kao neko kome je uvek bilo stalo do toga kako izgleda na ekrani. Demi Mur je bila opsednuta svojim telom u svojim 20-im i 30-im godinama i prošla je kroz iscrpljujuću dijetu i fitnes režime.

Sada 61-godišnja zvezda i dalje vodi računa o tome šta unosi u svoje telo.

Ona sledi strogu sirovu vegansku ishranu, što znači da jede samo sirovu biljnu hranu koja se može konzumirati bez kuvanja, vodeći se tvrdnjama da sastojci mogu izgubiti važne hranljive materije i enzime u procesu kuvanja - a sirova biljna hrana će poboljšati nivo energije, sprečiti bolesti i poboljšati opšte zdravlje.

A kada je u pitanju trening, njen izbor pada na ples.

Mur je član "The Mirror-a", moderne platforme za ples kod kuće ispunjene zabavnim, kardio-inspirisanim vežbama da biste se zaista oznojili. Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston i Riz Viterspun su takođe obožavateljke ove vrste vežbanja.

Glumica je obožavatelj brzih kratkotrajnih 15-minutnih treninga koji se mogu obavljati u privatnosti doma, bez otmene opreme za vežbanje, u stvari, u Deminoj kućnoj teretani se nose obične helanke i "ugg" čizme.

Dakle, šta je tačno "The Mirror"? Sa 10.000 jakih vežbi, uključujući dnevne časove uživo na koje možete da se uključite, "The Mirror" je fitnes platforma, ali za ples. Uz kardio ples, tu su i časovi bare plesa, joge, HIIT vežbi i još mnogo toga.

Korisnici se podstiču da kupe pametno ogledalo koje izgleda kao normalno ogledalo, ali ima nekoliko uloga. Kada je uključeno, svetli i daje podatke sa svime što treba da znate o odabranom treningu, uključujući tajmer, broj ponavljanja uživo i CGI instruktora koji treba da pratite, piše "Body and Soul".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje