• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela je da halucinira i da teško priča: Lekari su joj dali još 2 nedelje života, u bolnici slavila rođendan

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženet Karter je napipala kvržicu na grudima i onda joj se život promenio

  • 0

Dženet Karter (50) iz Stafordšira je mama i baka koja je uživala u radosnim trenucima sa najbližima. A onda je jedan trenutak promenio sve - otkriven joj je rak dojke.

Naime, tokom tuširanja u januaru, primetila je kvržicu na grudima. Odmah je otišla kod lekara koji su joj saopštili najcrnje prognoze - dali su joj još samo dve nedelje života. Tako su Dženet "bacili" u agoniju u poslednjim danima.

Poslali su je na skener kako bi dobili preciznije rezultate i dobili odgovor - rak se proširio i na njena pluća i stomak, piše "Daily Mail".

Već u martu morala je da bude hospitalizovana gde su lekari ustanovili da je tumor narastao do te mere da joj je pritiskao dušnik uzrokujući tečnost koja se rapidno skuplja u plućima. Kasnijim analizama utvrđeno je da se proširio i na kičmu. Zbog cele ozbiljne situacije u kojoj se našla, dalje lečenje joj je obustavljeno, a porodici su savetovali da je ne izvode iz bolnice.

- Ovo je noćna mora koju smo svi ikada prošli. Okrenuli su nam se životi naopačke. Do kraja života će biti na intenzivnoj nezi, počela je da halucinira i da teško priča. Ostajem uz nju - rekao je njen suprug Daren.

Njena poslednja želja je da bude okružena ljudima koje voli i da kada dođe njen trenutak, ne bude sama.

Nadali su se da će jubilarni rođendan 28. aprila proslaviti kod kud kuće uz prigodnu žurku, to se nažalost nije dogodilo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo ljude da li redovno idu na skrining preglede: "Ne znam ni šta je to"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje