• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elizabet Harli se bliži šezdesetoj, a ne ulaže mnogo napora da izgleda dobro: "Ne pijem čudne zelene sokove"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što se tiče njene rutine vežbanja, Liz Harli nije osoba koja ide u teretanu svaki dan

  • 0

Elizabet Harli se bliži šezdesetoj, ali i dalje je zdravljem i izgledom tela kao da je u tridesetoj. Da ona rado pokazuje svoj prirodni izgled, vidimo na njenom "Instagram" profilu, gde postavlja svoje fotografije u bikinijima, bez šminke, ali i u glamuroznim izdanjima sa crvenog tepiha.

- Moj ukus je prilično jednostavan, ne pijem čudne zelene sokove ili nešto slično - rekla je ona za britansku publikaciju "Telegraf".

Još iz tinejdžerskih dana ima naviku da gleda deklaracije, odnosno makronutrijente hrane. Sa godinama je otišla i korak dalje, tako što je izbacila stvari koje sadrže obrađene sastojke.

Umesto toga, ona se odlučuje za jednostavnu hranu, što uključuje jela kao što su pečena piletina, pire-krompir i povrće.

Što se tiče njene rutine vežbanja, Liz Harli nije osoba koja ide u teretanu svaki dan. U stvari, ona uopšte ne ide u teretanu. Umesto toga, ona je aktivna u svom svakodnevnom životu.


- Ne idem u teretanu, ali sam veoma aktivna… Ne sedim mnogo mirno. U našoj kući imamo pravilo da nikome nije dozvoljeno da uključi televizor do 18 časova, tako da niko ne sedi ispred televizora do pre večere - rekla je ona.

Rekla je da se mnogo bavi baštovanstvom, šaleći se da voli to što mora da se savije, što je još jedan vid vežbanja.Harli je bila prilično tajnovita u intervjuu o tome kako se brine o svojoj koži, ali je otkrila da se očigledno trudi.

- Radim za kozmetičku kompaniju, radim za modne kompanije, imam svoju modnu kompaniju, u visokoj sam rezoluciji na ogromnim bioskopskim ekranima. Tako da je moj posao da uložim što više truda… To je moj hleb i puter - rekla je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Rođena da nosi samo kupaće: Glumicu na pragu sedme decenje bismo svaki dan gledali u bikiniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje