• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Bekvalac dovela liniju do savršenstva: Evo kako je skinula 10 kilograma za mesec dana

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako kaže da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, ona ujedno otrkiva i da je za njen savršen izgled posle četrdesete godine veoma zaslužan i disciplinovan odnos prema hrani

  • 0
Nataša Bekvalac Foto: A. H./ATA Images

Izgled Nataše Bekvalac je uvek bio na meti komentara. Pa čak i kada bi tvrdila da se ugojila, novosadska barbika je oduvek važila za veliku lepoticu i oduševljavala sa svojom prirodnom lepotom.

Pored zanemarljive oscilacije u kilogramima, pevačica je u poslednje dve godine dovela svoju liniju do savršenstva.

Iako kaže da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, ona ujedno otrkiva i da je za njen savršen izgled posle četrdesete godine veoma zaslužan i disciplinovan odnos prema hrani.

- U mojim godinama nema govora o tome da mogu da jedem šta želim i kada želim ili uopšte ne vežbam. Pre 15 godina mogla sam da kažem da je to samo moja genetika, ali sada su se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam koju hranujedem, koliko vode pijem i koliko se krećem. Moram da budem u vrhunskoj formi u svakom trenutku. Ako propustim deset dana vežbanja, to se mnogo primeti - otrkila je Bekvalčeva jednom prilikom za Kurir TV.

Kako prenosi "Hello", ona je iz svog jelovnika izbacila pekare, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove i uz pomoć novog režima ishrane - za mesec dana smršala deset kilograma.

Kako otkriva voće je jela samo nedeljom, a smela je da jede sve vrste mesa, samo da nije preterano masno. Iz ishrane nije izbacila jaja i mlečne proizvode, ali je naglašava da ipak ne jede previše sira i fete.

Sa druge strane sveže povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol, brokoli...

Od svega najviše jede orašaste plodove, a pije i dva i po litra vode dnevno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nata Bekvalac u stajlingu na nastupu od koga otpadaju vilice: Providni kombinezon u stilu žene mačke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje