• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posno, ukusno, zdravo i pristupačno? Može, sa "Friends and plants" proizvodima

Vreme čitanja: oko 1 min.

U "Friends and plants" proizvodima svako može da pronađe nešto za sebe

  • 1

Zabluda je da su vegetarijanska i posna hrana monotone. Sve što treba da uradite je da pustite mašti na volju i pustite ukuse da vas odvedu na uzbudljivo putovanje koje će sigurno zadovoljiti vaša nepca.

Sa razvojem kulinarstva, povećavanjem svesti o zdravoj ishrani i sve većem izboru povrća, voća, začina i specijalnih vrsta namirnica, vegetarijanska jela postaju deo naših svakodnevnih obroka.

Međutim, nemaju baš svi vremena da se posvete kuvanju i spremanju posne i vegetarijanske hrane, pa često pribegavaju kupovnim proizvodima.

Iako većina misli da je u prodavnicama teško pronaći nešto pristupačno, ukusno i zdravo, moramo vam reći da ste se ipak prevarili.

"Friends and plants" proizvodi su raznovrsni, ukusni, ali i praktični, što znači da ih možete jesti "s nogu", možete ih poneti na posao, putovanje, a pakovanje je taman veliko toliko da savršeno staje u torbu.

Svi "Friends and plants" proizvodi su posni i odlično mogu da posluže svima u danima posta. I naravno ne samo njima, već svima koji žele privremeni ili trajni odmor od naše teške, tradicionalne kuhinje.

Mi smo danas probali birjani - raskošno začinjeno indijsko jelo od intergralnog pirinča sa sočivom, graškom, povrćem, sojinim odrescima i pečeninim bademima.

Za one koje vole slatkiše ili slatka jela, srećom, postoje i takve opcije i veoma su ukusne.

U videu na početku teksta pogledajte kako izleda degustacija, a u videu u nastavku možete videti  proces proizvodnje ovih ukusnih jela koja ćete obožavati.

Video: Ovako se spremaju Friends and Plants proizvodi i stižu pravo do vas

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Kamilica

    3. decembar 2022. | 11:47

    Setili se da pokušaju zaraditi kao oni što zivkaju penzionere za masažere.

    Podelite komentar