• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR: Blizancima danas prija društvo prijatelja, Ribe žele promene u kući

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Japan, zodijak Foto: Unsplash/JJ Ying

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jedan podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lepe pričice i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

BIK

Čemu god da se danas posvetite više je nego sigurno da ćete to i ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI

Neophodno je da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak i neke situacije koje su izgledale kao neostvarive danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

RAK

Imate argumente i sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete aktivni. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.

LAV

Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati mnogo otvorenije i lepše.

DEVICA

Vi bi trebalo da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promene u poslovnom segmentu vam jako prijaju. Dan je više za flertovanje i neobavezne kontakte, ako imate partnera - teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop