• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR: Bik dobro raspoređuje obaveze, Škorpija sklapa bitan dogovor

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ruže Foto: Unsplash/Travis Grossen

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani i lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su i neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka.

Mlad Mesec Foto: Pixabay

RAK

Imate mnogo više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju stranu ćete pre. Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.

LAV

Jasno mi je da ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate više nego uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom moguća je samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi treba da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo si najlepše žene Zodijaka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop