• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR: Bikove očekuje naporan dan, Škorpije mogu da se oslone na kolege

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.Astrolog Olga Savić

OVAN

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

BIK

Računajte na jedan naporan dan, delimično zbog toga što ste sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

devojka proleće horoskop zodijak astro astrologija Foto: Pixabay

RAK

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.

LAV

Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete direktno usmereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez.

DEVICA

Tokom dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske veštine su naglašene i pravo je vreme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop