• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Blizanci se bave važnim pitanjima, Strelac uživa u ljubavnim varnicama, a Vaga menja ishranu

B. P.

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od od 26. februara do 3. marta 2024. godine

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Sam McNamara

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Trebalo bi da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da ona zadovolji potrebe vašeg organizma.

Ljubav

Pred vama je jedna emotivno nemirna, ali i više nego dinamična sedmica. Dok će neki parovi uživati u talasu druženja i zajedničkih izlazaka, kao i dobroj energiji, kod drugih će postojati dašak impulsivnosti i nervoze. Savet za ove druge - ovih dana je lako "pokačiti se", ali bi bilo dobro ne praviti nepotrebnu dramu i naravno ne donositi ishitrene odluke. Da ne bi došlo do one situacije - od igračke, do plačke. Slobodni Ovnovi - više nego burno i isto toliko zanimljivo vreme je pred vama. Da se zagrejete na blic možete, možete da se družite i "družite", možete tajno da ljubavišete. Sve što je ludo i brzo - može.

Posao

Finansijski tokovi su prilično nestabilni - novac dolazi i odlazi. Baš iz tog razloga - dobro razmislite gde ulažete novac: mogući su gubici, veći izdaci. Poslovno - shvatićete da su neki dogovori ili obećanja "ludom radovanja". Ne trčite pred rudu, obraćajte pažnju na svaki detalj i ne zasnivajte odluke na konto informacija koje niste debelo proverili i uverili se u njihovu tačnost. Ukoliko ste u nekim pregovorima (posebno ako se oni vezuju za inostranstvo), ovo može krenuti dobro.

Zdravlje

Pojačan je nivo stresa, a definitivno bi bilo dobro da se više odmarate, jer ste mentalno isceđeni.

BIK

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebna su vam variva, meso, voće i što više svežeg povrća.

Ljubav

Uhvatili su vas neki "pundravci" pa vas ne drži mesto, menjali biste sebe, partnera, odnos, pa biste da se stalno nešto dešava. I sve je to ok i ima "leka" za ove nemire - najjednostavniji i najefikasniji jeste da partner i vi budete aktivni, da ste u pokretu, u društvu, zabavnim aktivnostima. Ili da planirate nešto zajedno, bilo da je u pitanju izlazak, proslava sa prijateljima, kraće putovanjce. Samo nemojte da upadate u faze rasprava, nemira, dramatičnih poteza. Slobodni Bikovi - ljubavne, strasne ili flertujuće iskrice se mogu lako zapaliti. Neko će debelo privući vašu pažnju i uključiti vam maštu na maksimum.

Posao

Nekih iznenađenja, preokreta ili tumbanja u planovima može biti tokom ove sedmice. Možda vam neće prijati odnos nekih osoba prema vama, možda ćete biti i pod pritiskom. Možda će biti i onih dana u kojima će organizacija biti misaona imenica. Ali ipak, sedmica i pored ove dinamičnosti i po kojeg nervoznog momenta ipak neće biti loša po vas, bar ne po rezultatima. Ovaj vam period pogoduje za dogovore (doduše, nešto više ćete morati da se fokusirate i da obratite pažnju na detalje).

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

BLIZANCI

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom - kontrolišite rok trajanja namirnica. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća.

Ljubav

Nemojte dozvoliti da vam obaveze izvuku svu energiju, pronađite dovoljno prostora da ove dane učinite lepim i voljenoj osobi i sebi. A možete. Ne može se reći da vam je u ovom periodu sve potaman - mnogo ste razvučeni, razuđeni, opterećeni, ali ipak postoji prostor za dobro funkcionisanje između partnera i vas. Nerviranja mogu dolaziti, ali će i odlaziti. Slobodni Blizanci - kada upadnete u neka letargična ili mutna raspoloženja, tu su prijatelji da vas izvuku i pokrenu. Više uživajte, a preporučuje se manje teških misli. Takođe, neki kontakti preko društvenih mreža ili aplikacija su se usijali i varniče.

Posao

S jedne strane gledano, u vrlo ste ozbiljnom poslovnom periodu kada se bavite važnim pitanjima, odlukama, projektima, obavezama. Da, sve vam to može doneti i umor, nefokusiranost i povremene padove energije, ali se ipak vredi potruditi. S druge strane gledano - da, mnogo je prepreka i začkoljica i nerviranja, povremeno i lošijih odnosa sa saradnicima i kolegama, ali opet - mnogo toga ste pregurali preko glave, pa ćete i ovo. Finansije su pomalo nestabilna stavka u ovom trenutku.

Zdravlje

Stomak je nešto osetljiviji, a prisutna je i velika količina umora.

RAK

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Ulazite u ovu nedelju kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu.

Ljubav

Ovih dana ste čas super, a čas "na tri ćoška". Nešto mi ne izgleda da je partner kriv za takve oscilacije vašeg raspoloženja, jer deluje da je i srcem, mislima i rečima uz vas. Moguće je da posao i porodica talasaju vaše živce i dovode to tih "ćoškastih" momenata. Ne dozvolite da vam stres iz svakodnevice kvari sreću sa voljenom osobom i remeti vam duševni mir. Slobodni Rakovi - neko vam može dotaknuti srce i zagolicati misli rečima koje bude maštu, osmesima i pogledima koji kriju neizgovorena obećanja. Nekoga možete upoznati preko prijatelja, kolega ili preko društvenih mreža. Nekog ko vas budi.

Posao

Verovatno je da će ovo biti komplikovana i zahtevna poslovna sedmica po vas jer ulazite u nju kroz neki vid žurbe i borbe sa obavezama koje su se nagomilale, a koje treba rešavati što pre. Atmosfera na radnom mestu je pomalo haotična i uzburkana, a ni vi ne delujete totalno organizovano pa su moguće kraće varnice u saradničkim ili kolegijalnim odnosima. Dosta obaveza će od vas zahtevati da posvetite pažnju svakom detalju i sitnici pa budite fokusirani. Troškovi iskaču iz redovnih okvira.

Zdravlje

Pojačan stres i meteoropatske tegobe, naročito sredinom nedelje. Sem toga, zdravlje je dosta solidno.

LAV

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Izbegavajte prženo, pohovano, mlečne proizvode sa visokim procentom mlečne masti. Umesto toga, u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća naročito kelerabe, karfiola, brokolija, cvekle.

Ljubav

Može postojati osećaj da nemate partnerovu podršku. Ili će između vas stalno biti neki vid napetosti, tenzija i onih koje se mogu okrenuti u pozitivnom pravcu pa inicirati strast ili neku zajedničku društvenu aktivnost, ali i onih koje mogu otići u pravcu pojačanog varničenja i rasprava. Nije vam jednostavan emotivni period i zato ne treba ići ka tim dramskim fazama i sukobima, već se truditi da ono što je lepo (a ima toga) između vas dvoje ipak bude u prvom planu. Slobodni Lavovi - moguće je da postoji više osoba koje šalju signale ka vama. No ti signali kao da ne dopiru do vas ili jednostavno ne želite da ih vidite, a možda i niste istinski zainteresovani već samo želite da flertujete.

Posao

Ovaj "riblji" period i nije baš vreme u kojem se vi osećate aktivno - šta više, moguće je da ćete češće biti usporeni, bez energije i pravog elana za posao. Ni komunikacija sa saradnicima neće biti bajna - mnogo praznih reči a malo suštine i pravih informacija. No, budiće vas oni koji su preko puta vas - neki na lep način podsticanjem, smehom, lepom energijom koju vam donose. A neki na onaj drugi način - time što će vas pritiskati, insistirati, zahtevati, zujati kao osice oko vas. Budite se, da ne biste pravili greške.

Zdravlje

Negde ste na pola - niti u pravom zdravstvenom problemu, niti u dobroj energiji.

DEVICA

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Pixabay

Hrana

Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja, pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti.

Ljubav

Za neke parove ovo je period jačanja intimnosti, bliskosti i produbljivanje odnosa. Za neke druge - dosta smušenosti, čudnosti, nagomilanih sumnji i guranja pod tepih svega onoga o čemu treba razgovarati jer bi doprinelo poboljšanju odnosa. Mlad Mesec u partnerskom polju ukazuje da je vreme da se stvari menjaju i da uvođenjem novih elemenata, ponašanja, izlaženjem iz rutine - imate priliku da donesete novu energiju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device - iskoračite iz ustaljenih šablona, napravite promenu na sebi, u sebi - može vam se dopasti neko potpuno drugačiji. I to je skroz ok.

Posao

Dosta toga će se u ovoj nedelji dešavati neplanirano - neplanirane obaveze, neplanirani izdaci, neplanirane promene u dogovorima, ali i neplanirane povoljnosti, neplanirani prilivi, kao i neplanirani naleti kreativnosti i ideje koje vam odjednom "sednu" i shvatite da su odlične. Problem je u tome što vi ne volite neplanirano, neorganizovano i nejasno pa ćete nešto više trošiti živce i mozak kroz ove dane. No, to vas neće sprečiti da uspete u svojim naumima. I da standardno ostvarite odlične rezultate.

Zdravlje

Problemi sa neredovnom ishranom i varenjem, nervoza, meteoropatske tegobe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop