• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART: Bikovi, provedite dan u pokretu, Jarčevi osećaju priliv energije

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste nervozni. Moguće je da ćete se teško uzdržavati, pa vodite računa o tome da ne povredite osobe koje volite svojim rečima ili postupcima. Ne kvarite harmoniju koja trenutno vlada sa voljenim bićem, jer ćete se kasnije kajati zbog svoje impulsivnosti.

BIK

Razmišljate da li je pravi momenat da obavite razgovore koji su vama neprijatni. Ili su ljudi sa kojima morate da razgovarate teški. Generalno, bilo bi dobro da sve bitnije priče ipak odložite, jer trenutno ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste spremni za kompromis.

BLIZANCI

Danas jednostavno ne možete da držite jezik za zubima, iako ćete vrlo brzo shvatiti da je očigledno sve što kažete – pogrešno. Potrudite se da svojim rečima ne pokrenete besmislene rasprave i prepucavanja. Bolje je da dan provedete u pokretu, pa izađite u neku šetnju...

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

Ako ste očekivali miran i spokojan dan sa voljenom osobom – verovatno ništa neće ići po vašim zamislima. Više je nego verovatno da će vrlo brzo krenuti „varnice“ i sitna peckanja između vas dvoje. Oboje ćete se samo iznervirati.

LAV

Nikako ne uspevate da se uskladite sa najbližima. Ako je i bilo nekih zajedničkih planova, oni se menjaju, a oboje se nervirate oko toga. Možda ćete do smirenja i prave komunikacije doći tek u večernjim satima. Potrudite se da ne intenzivirate, već smanjujete rasprave.

DEVICA

Neko danas iz prijateljskog kruga može zatražiti pomoć, savet, podršku. Ovo je sve u redu, ali potrudite se da se ne mešate previše, kao i da ne namećete svoje mišljenje. Vama lično je ovo odličan dan za sve emotivne kontakte. Mirni trenuci sa voljenom osobom.

VAGA

Za vaše porodično, familijarno okruženje danas će vam trebati čelični živci. Ništa sa najbližima neće funkcionisati onako kako vi priželjkujete, i umesto da provedete jedan opušten dan, tenzija će stalno postojati. Niko tu nije zaista kriv – samo se trenutno ne razumete.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop