• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. APRIL: Lavovi su preuzeli previše obaveza na sebe, Škorpije da ne preteruju s novcem

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Gužva u prepodnevnim satima na poslu može vam na kratko poremetiti planove. Potrudite se da ne napravite greške, naročito ako radite sa novcem. Nesporazumi u dogovorima su mogući. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom.

BIK

Potrudite se da danas ne kažete više od onoga što bi trebalo. U dogovorima nemojte istrčavati, pustite da druga strana da svoj predlog. Danas niste za baratanje novcem, vodite računa da u kupovini ne potrošite previše. Emotivno, solidan dan.

BLIZANCI

Biće teško uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Svi imate iste ciljeve, ali birate različite načine ili drugačije taktike. Neka svako radi onako kako smatra da je najbolje. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe, potrebno joj je da zna da je cenite.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

Ishitrenošću i preteranom željom da se istaknete danas možete pokvariti poslovne dogovore. Vaši planovi su dobri, ali treba sačekati pravi trenutak za njih. U odnosu sa voljenom osobom kao da nemate balans – ili previše pridikujete, ili se povlačite u sebe.

LAV

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i zato nije ni čudo što povremeno nećete znati gde vam je glava. Nemojte samo da odete u drugu krajnost, pa da se zablokirate i dozvolite da vam dan prođe bez ikakvog konkretnijeg pomaka. Pokažite voljenoj osobi koliko je cenite.

DEVICA

Ili ćete praviti grešku za greškom zato što previše žurite u svemu, ili ćete pak gledati da „uhvatite krivinu“ što je pre moguće. Sa voljenom osobom imate korektan odnos, ali vodite računa, nekim svojim nepromišljenim rečima je možete isprovocirati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop